Tansiyon darbesi

Türkiye'de örgüt üyeleri tek tek toplanmaya başlayınca, Fethullah Gülen'in tansiyonu fırladı... Acil olarak da hastaneye kaldırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2014 Güncelleme 23 Eylül 2014, 01:29
Tansiyon darbesi

İÇİNDEKİLER

Paralel yapıya üst üste indirilen darbeler, ABD'de etkisini gösterdi... Son olarak MİT'in koordinasyonuyla Irak ve Suriye'de gerçekleştirilen dünyanın en büyük rehine operasyonu da, ihanet çetesini şoka uğrattı. Türk istihbaratının 49 rehineyi IŞİD'in elinden kurtarması paralelleri çıldırttı. Sosyal medyada akla ziyan mesajlar yağdı. Hepsi "Karşılığında ne aldılar" diye sordu. Bazıları, örgüte tank verildiğini bile ileri sürdü. Pensilvanya İhanet Çetesi'nin Yahudi sempatizanı Fethullah Gülen ise hedefindeki milli kurumların atağa kalkmasını bir türlü kabullenemedi.

SON ÇARE HASTANE
Fırlayan tansiyonuna aldırmadan sabahlara kadar uzantılarına şifreli mesaj gönderdi. Özel doktoru ceketin üzerinden tansiyonunu ölçtüyse de faydasını görmedi. Müritler son çare olarak da örgüt lideri Gülen'i tam teşekküllü bir kamu kurumu olan Hospital Of University Pennsylvania'ya kaldırdı. Şeker, tansiyon, kalp ve damar tıkanıklığı gibi sağlık sorunları bulunan Fethullah Gülen'in fenalaşması, örgütte de paniği arttırdı.