Cemaatin hakimlerinden beddua şov

HSYK seçimleri yaklaşırken yargı içindeki paralel güçler paniğe kapıldı. Paralel hakimler, internet üzerinden tehditler savurup beddualar yağdırmaya başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2014 Güncelleme 23 Eylül 2014, 00:49
Cemaatin hakimlerinden beddua şov

İÇİNDEKİLER

Paralel yapının yargıçlarını yaklaşan HSYK seçimlerini kaybetme korkusu sardı. Hakim ve savcılar kullandıkları sitelerden beddualar ve tehditler yağdırmaya başladılar. Paralel yapıya yakınlığıyla bilinen Eskişehir hakimi Kemal Karanfil, adalet.org sitesinden, HSYK seçimlerini kast ederek "12 Ekim'den sonra hadlerini bildireceğiz" diye yazdı.

Bununla da yetinmeyen hakim Karanfil, "Havuz medyası seçimler yaklaştıkça, kanuna hesap verme ihtimaline binaen azdıkça azıyorlar... Tahminim, bunların çoğu, Yargıda Birlik Platformu'nun seçimleri kazanmaması durumunda, kanunsuzluklarını bildiklerinden soluğu yurt dışında alacaklardır... Fakat unutmasınlar, Türk polisi er geç yakalar..." şeklinde tehditler savurdu. Paralel yapının başka bir üyesi Adana hakimi Mustafa Köksal ise aynı sitede bir yazıya yaptığı yorumda, "Attıkları çamur hep kendilerine yapışıyor. Hatta bu çamurlarda boğuldular etrafını göremez oldular. Beter olsunlar" ifadesini kullandı.

AÇIK AÇIK MEYDAN OKUDU!
İstanbul Avrupa Adliyesi'nde hakim olarak görev yapan Taner Erdoğan ise "Devlet yalan dolan yapmaz; adına yapanlar var ise susturur, cezasını verir. Gel gör ki, yalan, dolan, dedikoduda sınır yok. Yazık. Yoksa dedikodu kazanını kaynatmayacaksın. Devletsen devletliğini bileceksin" diyerek meydan okudu. Tarsus Adliyesi'nde savcı Sabır Çelik de "İftira atıp sağı solu taşlayanlar! Bir gün o attığınız taşın dönüp sizin kafanıza çarpacağını unutmayın. Her türlü karalama ve iftiraya karşı dur demeliyiz. Bazı meslektaşların havuz medyası ile nasıl birlikte ve plan içerisinde hareket ettiklerini iyi görüyoruz. Üçgen yapılanmaya izin vermeyeceğiz" dedi.

GÜLCAN DEMİRCİ