Kraliçenin taç oyunu

Güney Kore'de güzellik kraliçesi seçilen May Myat Noe, 100 bin dolarlık tacı kaptı; kayıplara karıştı. 18'lik güzelin tacı satıp, babasının kumar borcunu ödediği iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2014 Güncelleme 01 Eylül 2014, 01:07
Kraliçenin taç oyunu

İÇİNDEKİLER

Mayıs ayında Güney Kore'nin başkenti Seul'da düzenlenen Miss Asya Pasifik Dünya Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen 18 yaşındaki Myanmarlı May Myat Noe, kraliçe unvanı alınınca Swarovski taşlarla kaplı 100 bin dolarlık (216 bin TL) tacıyla ortadan kayboldu.

'YALAN SÖYLÜYORDU'
Yarışmanın medya sorumlusu David Kim, May'in kraliçe seçildikten sonra organizatörlere, medyaya, hatta hayranlarına kaba davrandığını ve yalan söylediğini, bu yüzden unvanın elinden alındığını açıkladı. Tacıyla birlikte Seul'da kayıplara karışan, telefonlara cevap vermeyen May'in babası Guuba Zaw Naing'in kumar borcunu ödemek için tacını sattığı iddia edildi.

BABASINA ÇOK DÜŞKÜN
Güzellik kraliçesinin yakınları, genç kızın babasına çok düşkün olduğunu, onu kurtarmak için bu yola başvurabileceğini söyledi. Öte yandan Noe'nin ailesinin de sessiz kalması dikkat çekti. Dostları May Myat Noe'nin yakında suçlamalara cevap vermek için basın toplantısı düzenleyeceğini, tacı da iade etmeyeceğini belirtti.