Bagajdaki vahşet

Üvey annesini telle boğarak öldüren genç, cesedi arabanın bagajına koydu. Gömmek için yola çıktığı sırada devriye gezen polis ekiplerine yakalandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2014 Güncelleme 21 Ağustos 2014, 00:00
Bagajdaki vahşet

İÇİNDEKİLER

Bursa'da korku filmlerini aratmayacak cinsten bir olay yaşandı. Bölgede devriye gezen Motosikletli Polis Amirliği Yunus ekipleri, ıssız yerde dolaşan otomobili durdurdu. Sürücünün hareketlerini şüpheli bulan ekipler otomobilde arama yapmaya başladı. Aracın bagajı açıldığında battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu. Otomobili kullanan 23 yaşındaki Dinçer Dinç gözaltına alındı. Cesedin Dinçer Dinç'in üvey annesi Özlem Yıldırım'a (46) ait olduğu belirlendi.

BİLEZİĞİ BOZDURUP KAZMA-KÜREK ALDI
Cinayeti itiraf eden genç ifadesi ise kan dondurdu. "Üvey annem ile sürekli tartışıyorduk. Bunun üzerine babam beni İstanbul'daki annemin yanına göndermek istedi. Bu durumdan üvey annemi sorumlu tuttum. Dün tekrar tartıştık. Ben de onu telle boğarak öldürdüm. İki arkadaşımla birlikte cesedi gömmek için önce Uludağ eteklerine gittik ancak cesedi atacak yer bulamadık. Daha sonrada polislere yakalandık" dediği öğrenildi. Üvey annesi Özlem Yıldırım'ı evlerinde telle boğarak öldüren gencin işsiz olduğu, Özlem Yıldırım'ın kolundaki bileziği bir kuyumcuda bozdurup, kazma ve kürek aldığı ortaya çıktı.

TUNA ÇAM