Kılıçdaroğlu’nun son kurbanı Bedri Baykam

CHP medyasındaki Kılıçdaroğlu karşıtlarına yönelik sansür ve baskı sürüyor. Cumhuriyet Gazetesi bugün Bedri Baykam’a sansür uyguladı ve yazısını yayınlamadı.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 19 Ağustos 2014, 16:20
Kılıçdaroğlu’nun son kurbanı Bedri Baykam

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Kılıçdaroğlu muhaliflerine yönelik CHP medyasında başlatılan sürek avı devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile Yurt Gazetesi'nden Hulki Cevizoğlu ve Necdet Saraç kovulurken Hürriyet'te de Yılmaz Özdil sansüre uğradı ve yazmayı bıraktı. CHP medyasındaki sansür ve işten çıkarma dalgası bugün de Cumhuriyet Gazetesi'ne uğradı. Cumhuriyet Gazetesi bugün Bedri Baykam'ın yazısını sansürledi.
Baykam dün Cumhuriyet'e "Başkanlığı bırakmanız için 11 gerekçe Sn. Kılıçdaroğlu" başlıklı yazı gönderdi. İddiya göre; Cumhuriyet Gazetesi, Baykam'ın yazısını "Şu an CHP'deki kurultay konusunda adaylar arasında tarafsızlık politikası yürütüyoruz" diye yayınlamadı. Bedri Baykam ise, Cumhuriyet'in basmadığı yazısını blogunda yayımladı.

KILIÇDAROĞLU'NUN BİÇTİĞİ YAZARLAR
Seçim mağlubiyetini muhalifleri susturarak unutturmak isteyen Kılıçdaroğlu'nun CHP'ye yakın medyada kendisi aleyhine yazı yazanları susturmak izin talimat verdiği iddia ediliyor. Cumhuriyet gazetesinde talimatın mağduru Baykam olurken geçtiğimiz hafta ise CHP'li Özbolat'ın Yurt Gazetesi'nden Hulki Cevizoğlu ve Necdet Saraç kovulmuştu. Cevizoğlu, Halk TV'den de istifa etmek zorunda kalmıştı. Cevizoğlu, kendisinin ve Necdet Saraç'ın CHP'den gelen talimatla kovulduklarını Twitter'da yazmıştı. Halk TV'den dün de Nihat Genç çıkarılmıştı.
Geçen hafta da Hürriyet Gazetesi Yılmaz Özdil'in yazısını sansürlemiş ve Özdil yazmayı bırakmıştı.

Takvim.com.tr