Ezeli rekabet düğünü

Ezeli rekabet aşıklara engel olmadı. Fenerbahçeli gelin Galatasaraylı damatla evlendi. Düğün davetiyesi bilet şeklinde, gelin çiçeği ise sarı lacivert oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2014 Güncelleme 18 Ağustos 2014, 01:19
Ezeli rekabet düğünü

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin iki köklü takımı Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetine renk geldi. Koyu Fenerbahçeli Ayşenur, Galatasaraylı Mustafa Yılmaz ile Gaziantep'te yapılan düğünle dünyaevine girdi. Gelin Fenerli olunca çiçeği ve ayakkabıları sarı-lacivert oldu. Çocukluğundan beri Fenerbahçe hayranı olan Ayşenur Yılmaz (25), üniversitede "Fenerli kız" diye tanınıyordu. Ayşenur üniversite yıllarında şimdi eşi olan Mustafa Yılmaz (28) ile tanıştı.

RENKLER AYRI GÖNÜLLER BİR
Birbirlerine aşık olan gençler evlenmeye karar verdi. Fanatik genç kız, sevdiği gencin Galatasaraylı olduğunu ise sonradan öğrendi. Ancak bu durum aşklarına engel olmadı. Takımlar arasındaki ezeli rekabet genç çiftin düğününe de taşındı. Düğün davetiyesini maç bileti şeklinde tasarlayan çift, "Renklerimiz ayrı olsa da gönüllerimiz bir" diye yazdırdı. Fenerbahçe hayranı Ayşenur Yılmaz "Eşimin Galatasaraylı olduğunu sonradan öğrendim ama bu hiç önemli değil" dedi. Damat Mustafa Yılmaz ise, "Farklı takımları tutmamız mutluluğumuza engel olmadı. Birlikte Fenerbahçe maçına da Galatasaray maçlarına da gideceğiz" ifadelerini kullandı.