Böl ve yönet!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2014 Güncelleme 12 Ağustos 2014, 02:13
Böl ve yönet!

İÇİNDEKİLER

Türkiye, 10 Ağustos'la birlikte yeni bir sayfa açtı! Halkın karar vererek KÖŞK'e yolladığı ilk isim Erdoğan oldu! Bu askerle, iş dünyasıyla, siyaset elitiyle, medya ile yapılanın artık milletçe yapılması anlamına geliyordu! Onların işaret ettiği değil, milletin istediği oraya geliyordu!
Geldi de!
Ama bu ilk adımdı!
Model olarak yaşayabilmesi için Erdoğan'ın BAŞKANLIK sistemine gidebilmesi, onu hayata geçirebilmesi gerekiyordu! Belki de en büyük mücadele şimdi başlıyordu! 30 Mart ve 10 Ağustos'ta Paralel yapı büyük yara almış, CHP ile MHP ise yenilmişti!
Zaten kazanacaklarına hiç inanmayanların yenilgisi de kendileri için anlamsızdı! Yenile yenile devam ediyorlardı!
Belki Kemal Bey ile Devlet Bey tasfiye olacaktı! Olması da gerekiyordu!
Yakında çıkacağını daha önce söylediğim YENİ GÜÇ taze muhalefetle yol almak isteyecekti! Ortak hedefi vurmak için bu iki partinin şimdiki hali yeterli değildi! Zaten YENİ GÜÇ olmak için dışarıda alınan karar birilerine ulaştırılmıştı! Ankara'daki gizli toplantılar, telefonsuz iletişimler, ev sohbetleri, dosya değiştirmeler tüm hızla devam ediyordu!
Toplantılar o kadar ilerlemişti ki İSTANBUL teşkilatı bile kurulmuştu!
Bu KUTSAL (!) görev için AK SAÇLILARDAN sıraya girenler bile vardı!
Peki neden yine bir türbülans için düğmeye basılmıştı?
Galiba Türkiye'nin gözden kaçırdığı konu tam da burasıydı!
İngiliz İmparatorluğu bugün hala bilinmese de çok güçlüdür!
Hem finans, hem de siyaset anlamında 70'ten fazla ülkeyi, bölgeyi, eyaleti içine almıştır! Gücü GİZLİLİĞİNDEDİR! Kraliçe, tıpkı Pers, Asur, Babil ve Roma imparatorluklarındaki gibi İKİ SÜTUN üzerinde yükselmektedir!
Bunlardan biri "sömürgelerinin zenginlikleri" diğeri ise "sömürgelerinin köle gücü" idi!
İngilizler hedefe koydukları ülkenin hem yer altı-yer üstü zenginliklerini, hem de onlar için kıymetli olan insanlarını bulup alırlardı! Sistem ele geçirdikleri bu insanlar üzerinden giderdi! Ve kolay kolay şaşmazdı! Erdoğan bu sistemin karşısındaki TEK SİYASETÇİYDİ! İngiltere'deki SOYLU AİLELERİN geçmişi Venedik ve Cenova'nın "KARA SOYLU ASİLLERİ" ve bu şehir devletlerindeki bankerlere kadar giderdi! Bu aileler PARANIN yanı sıra bir şeyi çok iyi yaparlardı!
PROPAGANDA!
Aslında bu ustalıkları, kazanmalarının önünü açan en büyük anahtardı!
British Museum'daki belgelere bakıldığında Mayer Amschel'in ölümünden hemen önce ROTHSCHILDLER'in dünyadaki en zengin ailelerin toplamından daha zengin olduğu anlaşılıyordu! Tüm varlıkları bilinmese de bu gerçek ortadaydı! Bu güç siyaseti de beraberinde getiriyordu! Lord Rothschild İngiliz parlamentosundaki yerini aldıktan sonra David Salomon, Sir Francis Goldsmith, Nathaniel Rothschild, Frederich Goldsmith ve Julian Goldsmith de aynı yoldan gitti!
Daha sonra FİNANS gücü sınırsız bir seviyeye ulaşınca UZAKTAN KONTROLLÜ ADAMLAR dönemi geldi!
Bütün operasyonları bunların üzerinden götürdüler!
İşte bu AKIL çok uzun zamandır Türkiye'de hem sağdan hem soldan hem ortadan ADAM buldu! Hem de bol bol! Amerikan bağımsızlık savaşında KUZEY ile GÜNEY'i iki farklı bankadan destekleyecek kadar akıllıydı bu adamlar! ABD merkez bankasında ortak olan Schiff ailesi Rothschildler tarafından Almanya'dan alınıp Amerika'ya gönderildi! AMİRAL GEMİSİ Kuhn Loeb and Co'ya ortak yapıldı! Bu ve bunun gibi şirketler ile devletler esir alındı!
Japonya bu şirketin desteğiyle Rusya'ya kafa tuttu! Port Arthur limanı baskınıyla Rus donanmasını bitirdi!
28 Temmuz 1904'te İçişleri Bakanı Plehve öldürüldü... 2 Ağustos 1904'te Kiev, Rovno ve Volinya'da ayaklanma çıkartıldı... 2 Ocak'ta Rothschild ajanı Georgiy Gapon KANLI PAZAR'a imza attı... Genel grev ve işçi ayaklanmaları derken 2 Mayıs 1906'da RUS HANEDANI ROMANOV'lar tarihten silinme aşamasına geldi! Romanovlar gidiyor, Lenin geliyor, PARAYI da bunlardan alıyordu!
Garip değil mi!
TIPKI OSMANLI GİBİ!
Papa XIII. Leo
bir mektubunda "Onlar tüm ulusların içinde gizli ajandası olanları bulur ve birleştirir!
Para ve sözle kendi hedeflerine ulaşırlar! Devlet içinde devlettirler..." demiştir!
Yani bu adamların hedef seçtikleri her ülkede kesinlikle büyük güçleri vardı! Biz bilmesek de Türkiye bunlara dahildi! Hatta Türkiye, organizasyonlarının en mükemmel kalesiydi! Para, finans, siyaset ve medya tam olarak ellerindeydi!
Şimdiye kadar ikinci ve üçüncü halkadakileri birleştirip geldiler!
Erdoğan'ın yenilmezliği bunları çılgına çevirdi!
Uzun zamandır ilk kez istedikleri olmadı! Şimdi kullanılan HALKALARIN yanına güçlü halkalar da eklenecek! Türkiye'nin BAŞKANLIĞA gidip bölgeyi kucaklamasının önüne geçilmek istenecek! Büyük savaş ve mücadele yolda! Kazanacağımızı biliyorum! Bunu net görüyorum! Ama yine de karşımızdaki İTTİFAKI görmemek olmaz! Erdoğan'ı budamak ve yalnızlaştırmak ilk hedefleri! Asıl saldırıyı bu noktadan sonra yapmayı düşünüyorlar! İngiliz Kraliyet ailesiyle kurdukları sistemin Erdoğan tarafından çökertilmesine ciddi itirazları var!
Ankara içerideki adamlarına dokunmaya başladığı anda kenetlendiler!
Bakın son günlerde adından sıkça söz edilen bir işadamı var! Para trafiğinin tam ortasında olup kaynağını açıklayamayan!
Bu ismin ve arkasındaki gücün MERKEZİ Londra'dır!
Rothschild ailesinin temsilcileridir bunlar! Paralar kendilerinin değildir!
Bunlara operasyon hazırlığı yapılırken bir anda Ankara içten içe kaynamaya başladı!
Bu kural böyledir!
Adamlarını yedirmezler!
Gizli kodlarla kenarda bekleyen etkili enstrümanlar da hazır hale geldi!
Teyakkuzda hepsi!
İmparatorlukları yıkarlarken bile bu kadar zorlanmamışlardı!
Rus ve Osmanlı devletini bitirenler Erdoğan karşısında sonuç alamadı!
Bunu değiştirmek için oyuncu değişikliğine gidecekler!
Bunun işaretleri ortada zaten!
BÖLMEK için yola çıktılar!
Her yolu deneyecekler!
En iyi bildikleri silahla nişan alacaklar! "BAŞKANLIK gelmesin" diye gelecekler!
Türkiye "küçük kalsın" diye saldıracaklar!
Yakında ortaya dökülecek isimlere bir bakın! Oyun bittiğinde "Yahu bu Rothschildler'in ne kadar adamı varmış!" diye de not alın!
Her tenden, her renkten nasıl adam biriktirdiklerini de çocuklarınıza anlatın!
Olay bu!