Babanın feryadı

Galatasaray'ın eski oyuncusu Murat Yurdakul'un 17 yaşındaki kızı Ege Yurdakul, Ezine'nin Geyikli beldesinde kaçırıldı. Acılı baba twitter'den yardım mesajı yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2014 Güncelleme 02 Ağustos 2014, 00:00
Babanın feryadı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Basketbol Takımı'nın eski oyuncusu Murat Yurdakul'un kızı Ege Yurdakul'un (17) Ezine'nin Geyikli beldesinde kaçırıldığı ortaya çıktı. Eyvah Eyvah 3 filmini andıran olay Galatasaray'ın twitter sayfasından duyuruldu. Baba Yurdakul'un iddiasına göre, kızını kaçıran kişi platonik bir aşık. Bayramiçli gencin kızına aşık olduğu için kaçırdığını söyleyen baba Murat Yurdakul, "Kızımı bulmadan buradan ayrılmayacağım. Ancak bürokrasi o kadar ağır işliyor ki... 36 saattir kızım kayıp. Savcılıktan yeni arama kararı çıkartabildik" diyerek isyan etti. Baba Yurdakul, kızını kaçıran kişinin abisinin olayı itiraf ettiğini ve Cihan T. isimli bu kişinin kızına platonik aşık olduğunu, kızını elde edemeyince de kaçırdığını belirterek, şunları söyledi:

O'NUN SEVGİLİSİ VARDI
'"Önceki gün akşam 21:30 civarında annesinin yanından ayrılıp eve giderken kaçırıldı. Tüm eşyaları, telefonu bile evde, kendi rızası ile kaçmış olamaz. 3 yıldır birlikte olduğu bir sevgilisi var. O nedenle gönül ilişkisi falan da değil. Kızımı kimin kaçırdığı tespit edildi. Kaçıran Cihan T.'nin ağabeyi yakalandı. Karakolda her şeyi itiraf etti. Ancak kardeşinin ve kızımın nerede olduğunu söylemiyor. Tüm kolluk kuvvetleri araştırmaya devam ediyor.''

SOSYAL ÇIĞLIK

Ege Yurdakul platonik aşığı tarafından kaçırılınca baba Murat Yurdakul sosyal medyada yardım istedi. 0532 242 58 84 numaralı cep telefonunu da yazan Murat Yurdakul, "Yalvarırım bana yardım edin" diyerek çaresizliğini dile getirdi. Acılı baba kızının fotoğraflarını da paylaştı.

KIZIMI BEKLEYECEĞİM
Murat Yurdakul, haberlerin sosyal medyada yansıması ve yayılması sonrasında kızlarını kaçırdığını öğrendikleri Cihan T.'nin ailesiyle görüştüğünü aktararak, "Aileleyle oturduk, konuştuk. Kızımın 17 yaşında olduğunu ve cezasının büyük olduğunu söyledim. Eğer tecavüz ve darp yoksa kızımı gördükten sonra şikayetçi olmayacağım" dedi.