Bir gecede 3 intihar

Kocaeli'de aynı gecede 3 genç intihar etti. Kendini asan Berna ve Emrah hayatını kaybetti. Balkondan atlayan Selen ise ağır yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014 Güncelleme 31 Temmuz 2014, 00:09
Bir gecede 3 intihar

İÇİNDEKİLER

Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününde Kocaeli intiharlarla sarsıldı. İlk intihar önceki gün akşam saatlerinde Derince'de yaşandı. Öğle saatlerinde sevgilisi Erdal K. ile tartışan Berna Işık (26), eve döndü. Akşam saat 20.30'da ise sevgilisini arayarak intihar edeceğini söyledi. Ardından da sevgilisinin tüm yalvarışlarına rağmen telefonu kapattı. Bunun üzerine önce polisi arayan Erdal K. ardından genç kadının evine koştu. Kısa sürede eve ulaşan ekipler ve genç adam zili çaldıklarında cevap alamayınca pencereyi kırıp içeriye girdi. İple tavana asılı halde bulunan genç kadının öldüğü belirlendi.

EVDE KENDİNİ ASTI
Bu olaydan yarım saat sonra ise bu kez İzmit ilçesindeki Fevziye Camii'nin temizlik görevlisi Abdullah Bağcıer'in 5 çocuğundan biri olan 23 yaşındaki oğlu Emrah Bağcıer, kız kardeşine bodruma ineceğini söyleyerek evden çıktı. Uzun zaman geçmesine rağmen ağabeyi geri dönmeyince bodruma inen genç kız, kapıyı açınca ağabeyinin kendisini iple tavana astığını gördü. Diğer aile üyelerinin tavandan indirdiği gencin öldüğü belirlendi.

BALKONDAN ATLADI
Gece saat 01.30'da ise İzmit'te annesi ve kardeşiyle yaşayan 18 yaşındaki Selen Bıçakçı, 3'üncü kattaki evlerinin balkonuna çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Önce park halindeki bir otomobile çarpan, ardından yere düşen genç kız ağır yaralandı. Olayı gören komşuların ihbarıyla eve giden polisler ve sağlık ekipleri Bıçakçı'yı Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan genç kızın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Abbas ÇAKAR