İnce mesaj

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Ramazan ayındaki bira keyfi, bu kez çatı adayı yaktı. İstanbul'daki Edirnekapı Şehitliği'ni ziyaret eden Ekmeleddin İhsanoğlu, şu tepkiyle karşılaştı: "Önce iftar vakti kadeh kaldıran CHP'li vekili uyarın"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 01:34
İnce mesaj

İÇİNDEKİLER

CHP'li Muharrem İnce, Ramazan vakti Bodrum'a gitti. Yanına Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı alıp sahile indi. Biraları peşi sıra devirdi. TAKVİM objektifine yakalanınca da firar etti! İşte İnce'nin bu tatili, CHP'nin Köşk çalışmasını bile etkiledi.

ERSOY'U UNUTMADI

CHP ve MHP'nin Köşk adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, dün ilginç bir tepkiyle karşılaştı. Çatı aday İhsanoğlu, arefe günü İstanbul'daki Edirnekapı Şehitliği'ni ziyaret etti. Makam aracından inen İhsanoğlu, şehitlikte görevli askeri personelin yanına giderek selam verdi. Askerler ise kendisine karanfil verip kolonya ikram etti. İhsanoğlu, daha sonra şehitlikte çocuklarının mezarlarını ziyaret eden şehit aileleri ile kısa sohbetler yaptı. İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un mezarına da karanfil bıraktı.

CEVAP VERMEDEN UZAKLAŞTI

İhsanoğlu Şehitlik Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra programına devam edeceği sırada uzakta bekleyen bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Kadın şehitlikte dolaşan İhsanoğlu'na "Kullanın, oy için şehitleri kullanın. Utanmıyorsun. Önce iftar saati kadeh kaldıran CHP milletvekillerini uyarın" diyerek tepki gösterdi. Ekmeleddin İhsanoğlu ise kendisine tepki gösteren kadına cevap vermeden yoluna devam etti. Bu sırada bazı şehit aileleri tepki gösteren kadına "Biz de şehit annesiyiz. Ama biz susuyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

VEFA'LI DOST

CHP'li Muharrem İnce, Ramazan ayında yakın dostu olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Bodrum'a gitti. Biraları teker teker devirdi. Ancak büyük tepki gördü. Vatandaşlar, "Herkesin inancı kendine ama Ramazan'da halka açık bir yerde bir milletvekilinin içki içmesi doğru bir şey değil" dedi.

Ali ŞAHİN