Paralel yapıdan Hz Muhammed'e (SAV) saygısızlık!

Yapılan operasyonlarla art arda büyük darbeler yiyen Gülen Örgütü kirli işlerine tekrar Peygamber Efendimiz'i alet etmeye başladı.

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 27 Temmuz 2014, 19:44
Paralel yapıdan Hz Muhammed’e SAV saygısızlık!

İÇİNDEKİLER

Paralel örgüt dini ve peygamber sevgisini istismarda sınır tanımıyor. Daha önce Peygamber Efendimiz'e yönelik bir çok yalan içerikli provokatif habere imza atan Gülen bu kez yaptıklarıyla iyice haddini aştı.

KUTSAL DEĞERLERİ İSTİSMAR EDİYORLAR

Müslümanların Hz Muhammed (SAV) sevgisini her fırsatta istismar eden Gülen Örgütü uslanmak bilmiyor. İyice köşeye sıkışan Fethullah Gülen ve sempatizanları yine bilindik bir yola başvurdular.

TELEKULAKÇILARI KURTARMAK İÇİN HER YOLU DENİYORLAR

Yaptıkları binlerce yasa dışı dinlemeyle birçok insanı mağdur eden, elde ettikleri kayıtlarla yeri geldiğinde o isimlere şantaj yapan adli ve emniyet birimlerine sızmış Gülen sempatizanları kendileri aleyhine başlatılmış olan soruşturmadan sıyrılmak için her türlü yöntemi deniyor.

EFENDİMİZ'İ BU KEZ DE NEZARETHANEYE SOKTULAR

Gülen Örgütü bu kez de Peygamber Efendimiz'i yasa dışı dinlemeler yapan emniyet mensuplarının yanına soktular!

Paralel örgüt operasyonunda gözaltına alınan polislerden biri, Peygamber Efendimiz ve ashabının gözaltına alınan paralel polislere destek için nezarethaneye geldiği yalanını ortaya attı. Gülen sempatizanları da o yalanı sosyal medya üzerinden yayarak halkı tutuklanan polislere desteğe çağırdı.

PEYGAMBER'E SAYGISIZLIKTA SINIR TANIMIYORLAR!

Daha önce de Türkçe Olimpiyatları adındaki şarkılı, türkülü, köçekli eğlenceye bile Peygamber Efendimiz'i (SAV) getiren paralel örgüt mensupları bununla da yetinmemiş bir de Efendimiz'i (SAV) bir kamyonet sırtına bindirip dizi malzemesi yapmışlardı.

İŞTE HADDİNİ BİLMEZLERİN ATTIĞI O TWEET!

Fethullah Gülen sempatizanı Faruk Arslan sosyal medya üzerinden attığı tweet ile pes artık dedirtti: