Gazze, Gülen ve Kılıçdaroğlu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2014 Güncelleme 22 Temmuz 2014, 02:18
Gazze, Gülen ve Kılıçdaroğlu

İÇİNDEKİLER

Sultan Süleyman yüzyıllar önce "Bugün borç alan, yarın emir alır" demişti.
Türkiye dünyanın kanını emen Bilderberg ve IMF'in elinden ancak Nisan 2013'te kurtuldu.
Yıllarca kanımızı emdiler... Son 30 yılda 500 milyar dolar faiz ödedik. On yıllarca dik duramadık. Omurgamızı kırdılar.
Emir verdiler.
Gizli dünya devletinin tepesindeki David Rockfeller, gücünü Musul-Kerkük petrollerinden alan Yahudi bir ailenin başında.
Amerika ve dünyada en etkili BARON.
TOP SECRET bir toplantıda
"OSMANLI'YI NASIL YIKTIKLARINI" anlatıyor: "1. Dünya Savaşı'nı Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalayarak Ortadoğu'daki petrol yataklarını ele geçirmek ve İsrail devletinin yolunu açmak için çıkardık. İsrail devletinin kurucusu sayılan Theodor Herlz, Osmanlı Padişahı Abdülhamit'e giderek, bizim ailemizin desteğiyle Filistin topraklarını satın almak istedi.
Fakat padişah bize karşı çıktı. Padişah'ı düşürdük. Mason örgütleri tarafından organize edilen, ÜLKE İÇİNDE beslediğimiz insanların çıkardıkları isyanlarla toprakları ellerinden aldık.
Dünyada hiçbir yerde bizim iznimiz olmadan stratejik işler yapılamaz. Savaşlar ve darbeler bizim planlarımızdır. TÜRKİYE'YE "MARSHALL YARDIMI" İLE EL ATTIK.
Darbeler yaptırdık. EKONOMİ MUSLUKLARI ELİMİZDEYDİ"
SON CÜMLESİ TÜYLER ÜRPERTİCİ: "EKONOMİK VE SİYASİ EKLEMLERİMİZ OLAN İNSANLARLA ÜLKELERİN YÖNETİMLERİNİ KONTROL ALTINDA TUTARIZ''

Gülen kimlere gebe?

Her konuda konuşan Fethullah Gülen'in katil İsrail'in son katliamına karşı günlerce bir ses çıkaramamasının sebebi ne olabilir?
Aradan günler geçtikten sonra sonunda Filistin için bir taziye açıklaması yayınladı ama net bir şekilde kınamayı bırakın İsrail ismini bile geçirmedi. 'Derin Amerika' Yahudi Sermaye ve lobilerinin, Amerikan GREEN CARD'ını iptal etmesinden korkuyor, CIA beyni Graham Fuller'den çekiniyor olabilir mi?

Kılıçdaroğlu-İsrail

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir kaset operasyonu sonucu Genel Başkan olması, bir siyaset mühendisliğini işaret ediyordu.
Peki kimin projesiydi bu?
Deniz Baykal "Bu komplonun hedefinde, hem Türkiye siyasetini, hem CHP'yi yeniden tanzim etmek isteyenler var" diyordu.
CIA raporlarına göre: Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olmadan 2 yıl önce (2008) yayınlanan, Amerikan Derin Devleti'nin kontrolündeki John Hopkins Üniversitesi'ne bağlı "İsveç merkezli Silkroad Enstitüsü" tarafından hazırlanmış bir raporda deniyor ki: "Baykal gidecek. Yerine Kılıçdaroğlu gelecek. CHP, Avrupa tarzı bir sosyal demokrat parti olarak ortaya çıkacak"
Ne tesadüf, bu öngörü 2 yıl sonra gerçekleşti.
Aydın Doğan gurubunca 'Gandi Kemal' manşetleri atıldı. Kılıçdaroğlu'nun sık sık İngiltere, Almanya seyahatleri başladı.
Avrupa siyasetçileri aniden ona kucak açtı.

SONUÇ:
Kılıçdaroğlu, İsrail katliamı karşısında neden gür sesle konuşmuyor? İsrail korkusunun derin bir sebebi olmalı. CHP'nin başına getiren "irade" Derin Amerika ve Avrupa'yı elinde oynatan Yahudi sermayedarları (İsrail) olabilir mi? Borç veren emir veriyorsa, yükseltilen de arkasındaki güce hizmet etmek zorundadır NOKTA.
ŞÜPHELİLER SİZİN AZİZ MİLLETİM...