Hocanın kirli çamaşırları...

Örgütün içinde bulunanlar itiraflara devam ediyor: Gülen'in atletini 'çok özel hediye' diye gönderiyorlardı. Hakim ve savcılara kadın gönderirlerdi. Ardından da 'ballı tuzak' kurarlardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2014 Güncelleme 13 Temmuz 2014, 01:08
Hocanın kirli çamaşırları...

İÇİNDEKİLER

A HABER'de yayınlanan Deşifre programında paralel yapı masaya yatırıldı. Programa emekli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asım Korkut, Prof. Dr. İsmail Özdemir, Gülen örgütünün Malatya'daki okullarında çalışan Ahmet Korkmaz ve eşi Zeynep Korkmaz katıldı. Korkut, "Kadınlar göndererek 'ballı tuzak' denilen kasetlerle hakim ve savcılara şantaj yapıyorlar. Önemli iddianameler emniyette hazırlanıyor, adliyede de paraleller tarafından başlığı değiştiriliyordu. Paralel yapının taktiği, insanları itibarsızlaştırmak, suçlu algısı yaratmak ve ailesini yıkmaktır" diye konuştu.

GÜLEN'İN SÖZLERİ EMİRDİ
Ahmet Korkmaz ise "Pensilvanya'ya gidip geldiler. 'Çok özel hediye' deyip duruyorlar. Genel müdür, bir okul müdürüne hediye etti. Çok özel hediye Fethullah Gülen'in giydiği kendi atleti çıktı" açıklamalarını yaptı. Zeynep Korkmaz da "Gülen'in söylediği her şey emirdi. 'Herkes bıyıkları kesecek veya uzatacak' emri gelirdi, hemen uygulanırdı" itiraflarında bulundu.