Başbakan Erdoğan: O devirler geçti!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Topçu Meydanı'nda halka seslendi.

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 13 Temmuz 2014, 19:35
Başbakan Erdoğan: O devirler geçti!

İÇİNDEKİLER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 18.00 sularında Şanlıurfa kent merkezindeki Topçu Meydanı'nda halka seslendi. Kavurucu sıcağa rağmen alanı dolduran onbinlerce kişi Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir heyecanla dinledi.



"O DEVİRLER GEÇTİ"

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, seçim vizyonu toplantısına katılan sanatçılara yönelik tepkilere ilişkin, "Bu devirler geçti. Sanat kimsenin elinde değil, sanatçı da kimsenin kölesi değil. Ben sanatçı dostlarıma, kardeşlerime sesleniyorum: Artık eski Türkiye'de yaşamıyoruz. Size bu hakaretleri yapanların hepsi o hakaretleriyle baş başa kalacaktır. Siz de onurunuzla sanatınızla bu ülkenin geleceğine yön vereceksiniz" dedi.



"PENSİLVANYA İLE İŞBİRLİĞİ HALİNDELER"

Başbakan Erdoğan, "Şu anda 10 Ağustos öncesinde yine CHP, MHP, onlarla birlikte HDP, Pensvilvanya ile işbirliği halindeler. 10 Ağustos'ta bu kirli ititfakın bedelini ödeyecekler' dedi.



"DÜNYA NEDEN GAZZE KONUSUNDA SESSİZ?"

Başbakan Erdoğan, İsrail'in Gazze saldırısına ilişkin, "Dünyanın sesi çıkmıyor. Cidde'de yapılan toplantı çok önemli. Başbakan yardımcısı olarak sadece Türkiye, başbakan yardımcısı gönderdi. Katar, dışişleri bakanı gönderdi. Bir ülke daha bakan gönderdi. Diğer İslam ülkeleri sadece temsilci gönderdi. Bu bizim ne durumda olduğumuzu gösteriyor" dedi.



"İSRAİL TERÖR ESTİRİYOR"

Başbakan Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye saldırılarıyla ilgili Batı'nın sesinin çıkmadığını belirterek "Bakıyorsunuz hepsi hala İsrail'e hak veriyor, 400 ton bomba indiriyor, bomba. Leblebi, çekirdek atmıyor, terör estiriyor terör" dedi.