Acılı pizzaya 4 kurşun

Sipariş ettiği pizzanın yanlış olduğunu söyleyen polis memuru, tartıştığı restoran müdürünü bacaklarından vurdu. 'Ben polisim' diyerek olay yerinden kaçmaya çalışan zanlı, özel güvenlikçiler tarafından yakalandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2014 Güncelleme 17 Haziran 2014, 00:00
Acılı pizzaya 4 kurşun

İÇİNDEKİLER

Tekirdağ Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği`nde görevli polis memuru Onur G., önceki akşam, ailesiyle birlikte Çorlu'daki bir AVM'ye gitti. Yeme-içme katına çıkıp pizza siparişi veren Onur G., iddiaya göre uzun süre sonra gelen pizzanın istedikleri gibi olmadığı gerekçesiyle servis elemanlarıyla tartışma yaşadı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine tabancasını çıkaran polis memuru, tezgahın arkasına atlayarak restoran müdürü Ümit Açıkgöz'e art arda ateş etti. Yüzlerce kişi silah sesleri üzerine büyük panik yaşarken, Açıkgöz kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerinden kaçmak isteyen zanlı, kendisini durdurmak isteyen kalabalığa polis kimliğini göstererek, "Bir şey yok, ben polisim. Sadece ayaklarından vurdum" dedi. Alışveriş merkezinden ayrılmak isteyen Onur G., özel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Polis memuru, alışveriş merkezinin bitişiğinde yer alan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

ACILI GETİRDİLER
Yaralı müdür Açıkgöz, olay yerine 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ümit Açıkgöz'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Görgü tanıkları, "Tartışmanın ardından masadan kalkıp tabancasını çıkardı. Mermiyi tabancaya sürdükten sonra tezgahın arkasına atlayarak ateşledi" dediler. Asıl görev yeri Çerkezköy olan zanlı Onur G.'nin, yaklaşık 3 ay önce kaymakamın şoförü ve koruma polisi ile tartıştığı bu nedenle Çorlu'ya gönderildiği ortaya çıktı. Zanlının ilk ifadesinde, "Ailemle pizza yemek için gidip oturduk. Verdiğim siparişin acısız olmasını özellikle istedim. Çok uzun süre bekledikten sonra acılı pizza getirdiler. Paramı iade etmedikleri gibi, küfürle karşılık verdiler" dediği belirtildi.

Levent SİLİSTRE