Koca mağdur

Emrah Göl, karısından şiddet gördü. Yuvasını yıkmamak için yaşadıklarını sineye çekti. Ancak 5'inci kez bıçaklanınca jandarmaya giderek 'Can güvenliğim yok' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2014 Güncelleme 24 Nisan 2014, 00:19
Koca mağdur

İÇİNDEKİLER

Daha çok kadınları mağdur eden şiddet, kimlik değiştirdi! 18 aylık karısı tarafından defalarca bıçaklı saldırıya uğrayan koca, "Can güvenliğim yok" diyerek soluğu jandarmada aldı. Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi'de yaşayan 25 yaşındaki Emrah Göl, 1.5 yıl önce görücü usulü ile Melike Göl ile evlendi. Çiçeği burnunda çiftin mutluluğuna, evliliklerinin ikinci ayında gölge düştü. İddiaya göre, çift arasında başlayan tartışmalar, aile içi şiddete dönüştü. Tartışmalar sırasında Melike Göl, sinirlerine yenik düşerek, her tartışmada kocasını yaraladı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Göl çifti arasındaki geçimsizlik, çocukları dünyaya geldikten sonra da devam etti. Her tartışmanın ardından karısının şiddetine maruz kalan Emrah Göl, eşi tarafından 4 kere bıçaklanmasına rağmen şiddeti sineye çekti. Yuvasının yıkılmasını istemediği için şiddete sessiz kalan koca, 5. kez bıçaklanınca soluğu jandarmada aldı. "Can güvenliğim yok" diyen Emrah Göl, karısı hakkında suç duyurusunda bulundu. Hastaneden 3 günlük "iş görmez" raporu alan şiddet mağduru kocanın şikayeti üzerine, kadın hakkında inceleme başlatıldı.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU
Eşinin evliliği reddettiğini ve sık sık evi terk edip babaevine döndüğünü belirten Emrah Göl, evliliğinin bitmemesi için kadın şiddetini adli mercilere yansıtmadığını söyledi. Gördüğü şiddet nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu da sözlerine ekleyen Göl, "Eşimin akli dengesinin yerinde olmadığından şüpheleniyorum" diye konuştu.

ŞİDDETE İSYAN ETTİ
Kocasına bıçakla saldıran Melike Göl, evini terk ederek babaevine döndü. Çocuğuyla baş başa kalan Emrah Göl ise "18 ay boyunca şiddete boyun eğdim. Ama artık dayanamıyorum" diye feryat etti.

Sırrıberk ARSLAN - Mustafa KILINÇ