Eli kanlı aşk

Üniversiteli genç, sevdiği kızı başkasıyla yakaladı. Çıkan kavgada, genç kızın kendisine tokat attığı elini baltayla kesti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2014 Güncelleme 23 Nisan 2014, 00:09
Eli kanlı aşk

İÇİNDEKİLER

Zonguldak Ereğli'de taksi şoförü Murat Erdoğan ile sevgilisi Gizem Tunç'un (23) bağ evinde öldürülmesi olayında tutuklu sanıklar Deniz Boyaraz ile babası 2'şer kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı. 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde suçunu itiraf eden Deniz Boyraz, "Bağ evine gittiğimde içeriden acayip sesler geliyordu. Sözlüm Gizem'in sesiydi. Kalbim duracak gibi oldu. Kapıyı ittirdiğimde ikisini çırılçıplak birlikte gördüm" diye konuştu.

'BANA VURAN O ELİ KESERİM'
Gizem'in ise özür dileyerek kendisine yalvardığını belirten Boyraz, "Kavga çıktı ve boğuşmaya başladık. Gizem tırnaklarını gözüme sokmaya çalışıyordu. Murat masadan aldığı bıçağı karnıma savurdu. Ben bıçağı elinden aldım ve savurmaya başladım. Gizem'in evden çıktığını gördüm. Peşinden gidip yakaladım. Elime keser veya balta benzeri bir cisim aldım ve "bana vuran elleri keserim" dediğimi hatırlıyorum" dedi. Ali Boyraz ise oğlunun yaptıklarından da haberinin olmadığını iddia etti. Duruşma, kızın ellerinin ölmeden önce mi, yoksa sonra mı kesildiğinin tespiti için ertelendi.