Gülen Örgütü bunu da yapmış!

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın telefonlarının sahte isim ve sahte olaylar üzerinden mahkeme kararı alınarak dinlendiği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 21 Nisan 2014, 04:33
Gülen Örgütü bunu da yapmış!

İÇİNDEKİLER

Görevli bir hakim tarafından imzalanan paralel örgüte mensup bazı emniyet yetkilileri tarafından yerine getirilen Hanefi Avcı ile ilgili bir telefon dinleme kararı paralel yapının bir sahtekarlığını daha ortaya çıkardı.

Devrimci Karargah Örgütü davasında tutuklanan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın paralel örgüt tarafından nasıl mağdur edildiği ele geçirilen ıslak imzalı bir belgeyle de gün yüzüne çıkmış oldu.

AVCI SAHTE İSİMLE DİNLENMİŞ

Ürettiği sahte deliller ve yasa dışı dinlemelerle bugüne kadar binlerce kişiyi mağdur eden paralel yapının aynı yöntemleri kendisine bir kitap yazan ve kamuoyu nezdinde emniyetteki paralel yapılanmayı en iyi bilen isim olarak nam salmış olan eski Emniyet Müdürü Hanife Avcı için uyguladığı ortaya çıktı.

YASALARA AYKIRI İŞLEMLER YAPILMIŞ

Devlet içindeki bazı paralel yapı mensupları, Hanefi Avcı hakkında sahte bir isimle mahkemeden dinleme kararı çıkarmış. Davaya bakan savcı yapılan dinlemeler sonucunda suç unsurlarına rastlandığını iddia ederek görevli hakimden şüpheli şahsın tutuklanması talebinde bulunmuş görevli hakim de Avcı'nın tutuklamasına yönelik bir karara imza atmış.

MUHALİFLERİ TASFİYE ETME PLANI

Böylelikle Gülen Örgütü'nün, devlet içinde önemli görevler üstlenen ama kendisine muhalif isimleri tasfiye etmek için her türlü hukuk dışı yola başvurduğu gün yüzüne çıkmış oldu. Paralel yapının mağdur ettiği isimlerin en başında yer alan eski emniyetçi Hanefi Avcı'ya da kumpas kurulduğu sonradan internet yoluyla kamuoyuyla paylaşılan bazı mahkeme kararıyla belgelendi. Bu sayede Gülen Örgütü'nün Avcı hakkında sahte delil ürettiği anlaşıldı.

BAŞKASI İÇİN KARAR ÇIKARTILMIŞ AMA AVCI DİNLENMİŞ!

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan telefon dinleme talebi ve raporunda Hanefi Avcı'nın kullandığı 356423023390090 IMEI numaralı telefon üzerinden İbrahim Sağlam'ın, yine Devrimci Karargâh davası sanıklarından Necdet Kılıç'ın kullandığı 359740001170330 IMEI numaralı telefon üzerinden Necip Kaplan'ın dinlenmesi talep edilmiş. Avcı, İstanbul Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak telefonların hukuksuz dinlendiğini dile getirmişti.


İşte paralel yapının Hanefi Avcı'yı tutuklatmak için yaptığı sahtekarlık: