Adana'da 7 gelin aynı olay!

Adana'da gelin ve damat manzara fotoğrafı çektirmek üzere geldikleri parkta hırsız şoku yaşadı.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 21 Nisan 2014, 11:50
Adana’da 7 gelin aynı olay!

İÇİNDEKİLER

Adana'da kendileri fotoğraf çektirdiği sırada arabadaki altın yüzük, para ve kredi kartları bulunan çantalarının çalındığını öğrenen gelin ve damat büyük şok yaşadı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre pazar akşamı düğün yapmaya hazırlanan Nazan Kaplan (22) ve Fatih Zeytin (26) çifti, gündüz manzara fotoğrafı çektirmek için Doğal Park'a geldi.
Gelin arabasıyla parka gelen çift, otomobili Doğal Park'ın otoparkına bırakıp parkın iç kısmına geçerek fotoğraf çektirmeye başladı. Bu arada gelin ve arkadaşları çantalarını da otomobilde bıraktı. Bunu fırsat bilen hırsızlar, gelin ve damat en mutlu günlerini ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdiği sırada gelin arabasının camını kırıp içindeki çantaları alarak kayıplara karıştı. Gelin, fotoğraf çektirirken bir malzemeye ihtiyaç duyulunca sağdıçlarından birini otomobile gönderdi. Arkadaşı otomobilin yanına geldiğinde camın kırık olduğunu ve çantaların da kayıp olduğunu görünce şok oldu. Olaydan haberdar olan gelin ve damat da otomobilin yanına geldiklerinde şok yaşadı. Hemen polisi arayan Fatih Zeytin, gelin arabasının soyulduğunu ihbar etti. Olay yerine gelen polis otomobilde parmak izi çalışması yaparken, bir taraftan da etrafta zanlıyı aramaya başladı ancak ilk etapta kimse bulunamadı. Çift polise ifadesini verirken, gelin en mutlu gününde polise parmak izi örneği vermek zorunda kaldı. Polis bir süre daha otomobilde çalışma yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

ADANA'DA 5 AYDA 7 GELİN ARABASI SOYULDU
Adana'da 5 ayda aralarında Norveçli gelinin de bulunduğu 7 gelinin düğün arabası, camları kırılmak suretiyle soyuldu. Bu 7 soygun olayının 2'si Merkez Park, 4'ü Doğal Park, 1'i ise bir kebapçının oto parkında meydana geldi.