Yılmaz Özdil alay konusu oldu!

Cumhurbaşkanı kim olacak tartışmaları tüm hızıyla sürerken yılın en saçma ve akıl dışı iddiası Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'den geldi. Hürriyet yazarı "Benim Çankaya adayım Fethullah Gülen" dedi sosyal medyada kıyametler koptu.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2014, 02:22
Yılmaz Özdil alay konusu oldu!

İÇİNDEKİLER

Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'in 17.04.2014 tarihli Çankaya başlıklı yazısı sosyal medyanın diline düştü. Teknik olarak cumhurbaşkanı olması imkansız olan Fethullah Gülen ile ilgili bir yazı kaleme alan Özdil'in ciddi mi olduğu yoksa malum şahsı tiye mi almak için böyle bir yazıyı yazdığı bilinmiyor fakat günün en saçma iddiasına imza attığına şüphe yok.

"Gülen ve Çankaya" konusunu ele alan Yılmaz Özdil sosyal medyada alay konusu olurken ve birçok okuyucunun da hışmına uğradı.

İşte Yılmaz Özdil'in Çankaya başlıklı yazısının bir bölümü:

"Cumhurbaşkanlığı için "Herkese eşit mesafede ortak aday" aranıyormuş, anayasa mahkemesi başkanı Haşim Kılıç'ın adı geçiyormuş filan... Hiç boşuna yormayın kendinizi kardeşim... Kulağı tersten göstermenin âlemi yok. İlla, herkese eşit mesafede ortak aday aranıyorsa, gelin, Fethullah Gülen'i cumhurbaşkanı yapalım. Niye derseniz? Bi kere, adam bekâr... Först leydimiz türbanlıymış-türbansızmış derdimiz olmaz..."

İşte sosyal medyada Yılmaz Özdil yorumları: