5 kuruşluk yasak aşk

Aldatılan Sevgi Aktay, intikam almak için harekete geçti. Kocasına ve sevgilisine 5 kuruşluk dava açtı. Hukuk mücadelesini kazanarak eşine ders verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2014 Güncelleme 16 Nisan 2014, 00:44
5 kuruşluk yasak aşk

İÇİNDEKİLER

Antalya'da 3 çocuk annesi Sevgi Aktay (33), 13 yıllık eşi Yakup Aktay'ın kendisini E.E. ile aldattığını öğrendi. Eşinin oğluna aldığı tablet bilgisayarda ise kocasının sevgilisiyle çekilmiş cinsel içerikli görüntülerini gördü. Genç kadın, geçen yıl "Siz bu kadar edersiniz" mesajı vermek için eşi ve sevgilisine 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtı. Sevgi Aktay, eşinin sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını da mahkemeye delil olarak sundu.

'MANEVİ YÖNÜ AĞIR BASIYOR'
Aktay, evli olduğunu bile bile kocasıyla ilişkiye giren E.E.'nin tazminatla cezalandırılmasını istedi. 1 yıl süren dava dün karara bağlandı. Duruşmaya katılan Yakup Aktay, yaşadıklarından pişman olduğunu söyledi. Mahkeme, Yakup Aktay ve E.E.'nin 5 kuruş tazminat ödemesine karar verdi. Davayı kazanan Sevgi Aktay'ın avukatı Ahmet Çevik, adaletin yerini bulduğunu belirterek, "Bu manevi yönü ağır basan bir davaydı ve kazandık" dedi.