46'lık numara!

Mert'in katili, sürekli kahkaha atıp 'O çocuğa yazık oldu' dedi. Kameralı koğuşta bileklerini kesti. Savcılık ise davranış bozukluğu görülen zanlının, kollarını duvara sürterek kendisini yaraladığını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2014 Güncelleme 16 Nisan 2014, 00:38
46’lık numara!

İÇİNDEKİLER

Kars'ta 9 yaşındaki Mert'i öldüren katil, deli numarası yapmaya başladı. Sık sık kahkahalar atan zanlı, son olarak cezaevinde intihara kalkıştı. Mert Aydın, 6 Nisan'da kayboldu. Ertesi gün ise çocuğun cesedi bulundu. Mert'in tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü belirlendi. Acı olaydan 6 gün sonra katil zanlısı Aykut Balk (23) yakalandı.

SAVCILIK: YARALAMA GİRİŞİMİ
Suçunu itiraf eden katil, Erzurum H Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Kameralı özel bir koğuşta tutulan Aykut Balk'ın, sürekli sinirlenip ellerini başına koyarak kahkahalar attığı ve "Ben ne yaptım. O çocuğa yazık oldu" dediği öğrenildi. Katil zanlısı, dün tutuklu bulunduğu cezaevinde bileklerini kesti. Balk, kentteki tedavisinin ardından, "intihara meyilli" olduğu gerekçesiyle Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Savcılık, olayın intihar girişiminden çok "yaralama girişimi" olduğunu açıkladı. Tek kişilik hücrede kalan ve davranış bozukluğu görülen zanlının, kollarını duvara sürterek kendisini yaralamaya çalıştığı belirtildi.