Paralel kumpas

30 Mart'tan ümidini kesen paralel yapının yeni hedefi seçim sonuçlarına şaibe bulaştırmak. AK Parti muhaliflerini sokağa dökerek kaos ortamı yaratmayı ve sokakları karıştırmayı amaçlayan paralel örgüt bu sayede seçim sonrasında kendisine yönelik gerçekleştirilecek adli soruşturmadan da kurtulmayı planlıyor.

Giriş Tarihi 26 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 26 Mart 2014, 19:50
Paralel kumpas

İÇİNDEKİLER

Paralel yapını seçim kumpası deşifre oldu. Devletin içine sızarak yasaların kendilerine vermiş olduğu yetkileri kendi çıkarları doğrultusunda kullanan ve bunda büyük bir rant sağlayan yasadığı Gülen Örgütü mensupları şimdi de vatandaşın oyuna el attı.

Yabancı istihbarat örgütleriyle kol kola vererek AK Parti hükümetini devirmek her türlü çabayı sarf eden paralel yapı 30 Mart Seçimleri'nden sokakları karıştırmak için plan yapıyor. Örgüt bu sayede kendisine yönelik olarak başlatılacak olan adli soruşturmaları da bertaraf etmeyi amaçlıyor.

Örgüt bu planı devreye sokarken en çok sahip olduğu yazılı ve görsel medya organlarına güveniyor. Birçok siyasi partinin içine sızmayı başarmış olan Gülen Örgütü seçim sürecinde bu isimlerinden yararlanmayı planlıyor.

İşte Gülen Örgütü'nün kaos planı: