Yüzleşme

17 Aralık Operasyonu'ndan sadece bir gün önce AK Parti'den istifa etti. Sonra da ABD'ye gidip Gülen'le biraraya geldi! İşte bu paralel hareket Hakan Şükür'ün cildini de etkiledi! Şükür'ün yüzü stresten sivilcelendi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2014 Güncelleme 22 Şubat 2014, 02:27
Yüzleşme

İÇİNDEKİLER

İstanbul merkezli 17 Aralık Operasyonu, devlet içindeki paralel yapıyı ortaya çıkarttı. Operasyondan önce yaşanan bir istifa ise şok etkisi yarattı. Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, operasyondan 1 gün önce AK Parti'den ayrılma kararı verdi. Cemaat ve hükümet arasında bir tercih yapma gereği hissederek Pensilvanya'dan gelen komut üzerine AK Parti'den istifa etti. Şükür'ün bu ayrılığı sıcaklığını korurken, ertesi gün 17 Aralık darbe girişimi yaşandı. Sonraki süreçte ise 9 Ocak'ta ABD'ye giden Şükür, Pensilvanya'yı ziyaret ederek hocası Fethullah Gülen'den bilgi aldı. Bu dönemde ise Fethullah Gülen'in birçok iş adamıyla çıkar ilişkilerinin olduğu telefon kayıtları ortaya çıktı. Ardından da Şükür'ün cemaat üyelerinden Ahmet Said Kavurmacı'yla birlikte ünlü işadamlarını ziyaret ettiği belirlendi. Türkiye eski futbolcunun bu trafiğini izlerken süreç Şükür'ü gerdi. Eski futbolcu, İstanbul'da önceki gün cemaat tarafından düzenlenen bir organizasyona katıldı. Yanında eşi ve arkadaşı Arif Erdem de vardı. Bu sırada objektifler patladı ve Şükür'ün yüzündeki sivilceler gün yüzüne çıktı. Şükür'ün yüzünü saran sivilciler "Paralel hareket onu galiba fazlasıyla gerdi" yorumlarına yol açtı.

NAKİT SIKINTISI VAR!
Şükür, son 3 ayda gündemden düşmedi! Meclis yerine tartışmayı tercih etti. "4.5 milyon dolarım bile yok" diyerek de bir ilke imza atan Şükür'ün gerilimi, yüzüne sivilce olarak yansıdı.

PARALEL ELEMAN
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, önceki akşam katıldığı bir programda ilginç açıklamalarda bulundu. Hakan Şükür'e sert çıkan Metiner, "Hakan Şükür paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir, kendisine verilen görevi yapmıştır ve kendisine verilen talimat doğrultusunda da ayrılıp gitmiştir" dedi. Şükür ise yanıtını her zamanki gibi Twitter'dan verdi. Şükür, şunları yazdı: "KCK Parelel yapı değil diyen, maşallah parelel iftiralar atmakta çok mahir. KCK silah ile mücadele edebilir, Atatürk faşist diyen biri umarım iftirasını mahkeme önünde ispat eder. Zaman herşeyin ilacı. Bu ülkede haslar, hamlar elbet ayrılacak! Biz demokrasiden ayrılmadan, irademizin hakkını vererek Allah'tan isteyeceğiz."