Yakıcı Bieber

Genç kızların sevgilisi Justin Bieber'in asabiyetinin sebebi ortaya çıktı. Bieber, atlara verilen, performans artırıcı, yağ yakıcı steroid etkili ilaçlardan aldığı için burnundan soluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2014 Güncelleme 26 Ocak 2014, 00:00
Yakıcı Bieber

İÇİNDEKİLER

Müziğinden çok skandallarıyla gündemde kalan 19 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, son vukuatıyla da hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Uyuşturucu ve alkolün etkisindeyken araç kullandığı, yerleşim bölgesindeki hız limitini aştığı gerekçeleriyle 3 gün önce gözaltına alınan Bieber'in 2 bin 500 dolar kefaletle serbest bırakılmasıyla hayranları rahat bir nefes aldı. Ancak akıllarda Bieber'ın neden agresif davrandığı sorusu takılı kaldı.

ENERJİ VERİYOR
İngiliz Sun gazetesi konuyu manşetine taşıdı. Gazeteye göre Bieber'ın sıra dışı hareketlerinin sorumlusu almış olduğu steroid ilaçlar. Genç yıldızın bu ilaçları yağlarını yakmak için kullandığı belirtildi. Genellikle atlara verilen bu steroid ilaçlar sayesinde Bieber enerjisini toplayabiliyor. Vücut ısısını yükselten, yağları yakan, kasları geliştiren, performansı artıran streoid grubu ilaçların yan etkileri de saymakla bitmiyor. Sun'ın haberine göre de; genç şarkıcının agresifliği ve önünü alamadığı yanlış davranışlarının arkasında bu ilaçlar yatıyor. Öyle ki, Justin Bieber'ın kullandığı steroid etkili ilaç, kişide rahatsızlık hissi, hafif el titremesi, baş ağrısı, fazla terleme, uykusuzluk, kas krampları, yüksek kan basıncı, keyifsizlik, dolayısıyla agresiflik yaratıyor.

BEYAZ SARAY'A 8 BİN 'BİEBER KOVULSUN' İMZASI
19 yaşında şöhret olan Justin Bieber, aykırı davranışlarıyla bazı kesimlerin eleştiri oklarına hedef oluyor. ABD magazin sitesi TMZ, son vukuatında Bieber'in asıl suçunun polislere küfür etmek ve ehliyet süresinin dolmuş olması olduğunu ileri sürdü. O-1 vizesiyle ülkede bulunan Kanadalı şarkıcının sınır dışı edilmesi talebiyle Beyaz Saray'a 8 bin imza gönderdiği öğrenildi.

AMAÇ KAS YAPMAK
Justin
Bieber'ın kullandığı steroid etkili ilaç reçeteli satılıyor. Almanya'daki fiyatı ise 40 euro. 100 tabletlik ilacı genç yıldızın reçeteli almadığı, daha kaslı görünmek ve performansını artırmak için kullandığı iddia ediliyor.