Balık hafızalı Zaman!

Zaman Gazetesi 17 Aralık Operasyonu'ndan beri başlattığı kirli yalanlarına bir yenisini daha ekledi. Cemaat medyası bugün yaptıkları bir haberde 28 Şubat'tan daha fazla mağdur olduklarını dile getirdi fakat o dönem attıkları manşetler ve yaptıkları haberler durumun bunun tam aksi yönde olduğunu ortaya çıkardı...

Giriş Tarihi 16 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 16 Ocak 2014, 20:00
Balık hafızalı Zaman!

İÇİNDEKİLER

Cemaat medyası yalan yazmaya devam ediyor. 27 Aralık Operasyonu'ndan beri başlatıkları kara propagandaya bir yenisini daha ekleyen Gülen Medyası bu kez 28 Şubat darbesi üzerinden kendisini mağdur göstermeye kalkıştı.

Oysa o dönem sahip oldukları medya organlarını 28 Şubat Darbesi'ni meşru göstermek ve darbeyi yapan generalleri aklamak için kullanan Fethullah Gülen'in "Askerler Refah Partisi ve DYP koalisyonundan daha demokratik" sözleri hafızalardaki yerini koruyor.

Cemaat'ten İsrail'e bağış!Cemaat'ten İsrail'e bağış!

Bulunduğu her ortamda askere olan desteğini gizlemeyen Fethullah Gülen'in sözleri darbe yanlısı gazetelerin manşetlerinden eksik olmuyordu.

O günkü görsel ve yazılı bütün kaynaklarını darbe rejimin çıkarları doğrultusunda kullanan Gülen medyasının o dönem attıkları manşetleri sizin için derledik.

İşte o gazete manşetleri:




150 milyon liralık himmet parasını kim hortumladı?150 milyon liralık himmet parasını kim hortumladı?