İsrail'in Türkiye'de işbirlikçileri var!

Büyük bir komploya maruz bırakıldıklarını söyleyen İHH Başkanı Bülent Yıldırım, 'Bundan sonra da iftira bekliyoruz' diyerek İsrail'in Türkiye'de namazında niyazında olan adamları kullanarak İHH'yı sindirmeye çalıştığını ifade etti.

Giriş Tarihi 02 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 02 Ocak 2014, 20:38
İsrail’in Türkiye’de işbirlikçileri var!

İÇİNDEKİLER

Yeni Şafak'a konuşan İnsani Yardım Vakfı İHH'nın Başkanı Bülent Yıldırım Suriye'deki savaş başladığından beri yardımların 130 milyon TL'yi geçtiğini, bu günden itibaren ise 'İnadına bin TIR daha diye yeni bir kampanya başlatacaklarını söyledi.

"YALAN HABERLER SERVİS EDİLDİ"

Hatay'da 'İHH'ya ait olduğu belirtilen bir yardım TIR'ında silah ve mühimmat var' şeklindeki yalan haber Radikal gazetesi üzerinden servis edildi. Bu haberin asılsız kısa sürede olduğu ortaya çıktı. İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım'ın geçtiğimiz hafta yaptığı, AK Parti Hükümeti'ne yönelik komplonun bir sonraki safhasının İHH'yı hedef alacağına ilişkin uyarıları da doğrulandı.

"İSRAİL, NAMAZINDA NİYAZINDA OLAN İNSANLARI KULLANIYOR"

Yıldırım, İHH'ya iftira atanların çok mahçup olduğunu söyleyen İHH Başkanı Bülent Yıldırım, "Böyle komplonun olabileceğini biz daha önceden olabileceğini biz daha önceden söylemiştik ortaya çıktı. Bundan sonra da bekliyoruz. En küçük olayları bile değerlendiriyorlar. Tuzak kuruyor. Bütün illerde bizimle çalışan dernekleri uyardık. 'Dikkatli olun' dedik. Çünkü El-Kaide dosyası hazırlamak istiyorlar. Bu başarısız oldu ama bundan sonra bu işi yapmazlar diye bir kanaatimiz de yok. Öyle görülüyor. İsrail, bunu yaparken de namazında niyazda olan insanları kullanıyor. Üzücü olan bu" şeklinde konuştu.

"YARGI CAMİASINDA ART NİYETLİLER VAR"

Bazı illerde emniyet ve yargı camiası içinde art niyetlilerin olduğunu ileri süren Yıldırım, "Bütün illerde bizim derneklerimiz var. Suriye'ye gitmiş gelmiş bütün herkesin yaraları ile ilgileniyoruz. Suriye'den kendi ambulansımız yaralıları çıkartıyor. Çıkarırken bunlar içinde hakikaten Suriyeliler var. Türkiye'den gitmiş olanlar da var. Bütün bunları içeri alıp El-Kaide dosyası adı altında birleştirip 'Türkiye'ye gelirken size kim yardım etti sorusunu' sorabilirler. İHH'yı bu kirli oyunun içine sokmak isteyenler var" dedi.

"HAZIRLANAN İHH DOSYASI POLİSTE YOK"

Amerikalı turist Sarai Sierra cinayetini işleyen Laz Ziya'nın yakalanmasında kendilerinin katkısı olduğunu belirten Yıldırım, "Emniyete biz söyledik. O görüntüleri de biz çektik. Çünkü Laz Ziya'yı alıkoyan grup yardımlarımızdan dolayı bize haber verdi. İnsani diplomasi yapıyoruz. Ve orada bir çok yerle görüşüyoruz. Orada yakalanan gazeteciler için de yardımda bulunuyoruz. İşte bütün bunları birleştirip bizi o dosyanın içine sokmak istiyorlar. Buna yönelik bir bilgi var elimizde. Ayrıca bizimle ilgili hazırlanmış dosya polis kayıtlarında yok. Fakat şu anda çeşitli yerlere servis edilmiş durumda" diye konuştu.

"İNADINA BİN TIR DAHA"

Suriye'de savaş başladığından beri yardımların 130 milyon TL'yi geçtiğini vurgulayan Yıldırım, "Çocuk ayakkabısı, giyecek, yiyecek, battaniye, çadırlar. Binden fazla TIR gönderdik. Bu vesile ile yeni hamle başlatacağız. İnadına bin tır daha gidecek. Suriyeli kadın ve çocuklara yardım edeceğiz. Bugünden itibaren bütün illerden tırlar çıkacak. Suriye'ye göndereceğiz" diye konuştu.