Bayraktar'ı Cemaat ayarttı!

Bugün istifa ettiğini açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın basına yaptığı şok açıklamaların arkasında Cemaat'in olduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2013, 00:00 Güncelleme 27 Aralık 2013, 02:30

İÇİNDEKİLER

Bugün hem bakanlıktan hem milletvekilliğinden istifa ettiğini açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı. Cemaat'in önde gelen bir ismiyle bir araya gelen Bayraktar'ın bugünkü şok açıklamalarını o şahısla birlikte belirlediği iddia edildi.

Mustafa Sarıgül:

Dün akşamki Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası ertesi sabah istifa etmek yerine dün gece gizlice İstanbul'a gelen Bayraktar Cemaat'in önde gelen isimleriyle görüştü. O görüşmede cemaatin hangi üst düzey hangi isimlerinin olduğuyla ilgili bilgi verilmezken konuyla ilgili ayrıntıların ilerleyen zamanda ortaya çıkması bekleniyor.

Cemaat'in elde ettiği büyük rant!

"BAYRAKTAR DERİN CEMAAT'LE BULUŞTU"
Erdoğan'a yönelik yeni "komplo" kararı "Kuzguncuk cuntası" tarafından mı alındı? Bayraktar'ın bugünkü çıkışının ardında dün geceki görüşmelerinin etkili olduğu söyleniyor.

Bayraktar'ın "Kuzguncuk cuntası" ve "polis cuntası" ile temas kurduğu ve bazı garantiler aldığı da iddia ediliyor.



METİNER: "BAYRAKTAR NAMERTLİK YAPTI"
Bayraktar'ın Başbakan Erdoğan'ı hedef alan açıklamaları AK Parti cephesinde "namertlik" olarak değerlendirildi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, yaptığı açıklamada Erdoğan Bayraktar'a ateş püskürdü. Metiner, Bayraktar için "Tek kelimeyle yazıklar olsun, Bayraktar'ın yaptığı bir namertlik ve siyasi ahlaksızlık örneğidir" dedi.

Gülen Cemaati rüşvet verdi!

TETİKÇİ BARANSU'DAN İLGİNÇ TWITLER
Cemaat'in tetikçi yazarı Mehmet Baransu 21 Aralık'ta, bugün istifa ettiğini açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar için övgü dolu twitler attı.





RASİM OZAN UYARMIŞTI!
Rasim Ozan Kütahyalı 15 ay önce Takvim'deki köşesinden "Dikkat Erdoğan Bayraktar… Çok dikkat…" yazısıyla Erdoğan Bayraktar konusunda herkesi uyarmıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın şu satırlarına dikkat:

"Oysa şimdiden üstelik Bayraktar'a yakın olması gereken, destek olması gereken toplumsal kesimlerden garip sesler duyuyorum… 'Erdoğan Bayraktar filanca TV kanalını şu sebepten tehdit etti' gibi laflar dolanıyor… Hemen soruşturuyorum, aslı astarı yok…

Tehdit sözleri kuyruklu yalan… Birileri Bayraktar'ı haksız yere suçluyor… Bir müteahhitle yakın ilişkisi ve o müteahhitin başka bağlantısı özellikle büyütülerek iş nerdeyse Hizmet-Hükümet çatışmasına ve hükümetin bir bakanının Fethullah Gülen Hareketi'ni tehdit ettiğine kadar uzatılıyor…

İleride Bayraktar'ın kafasını ağrıtacak, dert olacak saçmasapan bir noktaya doğru ilerliyor basit bir iş…

İşte o yüzden Erdoğan Bayraktar çok müteyakkız olmalı, çok tedbirli olmalı etrafına dair…

Önünde yapacağı çok büyük bir iş var… Milletimizin gelecekte yaşayacağı yerleri inşa edecek Bayraktar…

Kentsel dönüşüm devrimi dışında hiçbirşey Bayraktar'ın kafasını meşgul etmemeli… Gerçek dostla çıkarlarından ötürü yalakalık yapanları iyi ayırmalı Şehircilik Bakanı ve Çevre'sine dikkat etmeli… O yalakalar çıkarları olmazsa anında saldırıya geçerler…

İŞTE RASİM OZAN KÜTAHYALI'NIN O YAZISI