40 metre uçtu

Cep telefonu ile konuşurken 40 metre yükseklikteki falezlerden düşen genç, yaşamını yitirdi. Çalışmaları izleyen baba son bir ümitle ceset torbasını açtı, ama...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2013 Güncelleme 03 Aralık 2013, 00:00
40 metre uçtu

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan ve otellerde animatör olarak çalışan 21 yaşındaki Bektaş Canpolat önceki akşam 20.30 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte Fener Mahallesi, eski Lara yolu üzerinde bulunan falezlere gitti. Canpolat iddiaya göre, cep telefonu ile konuştuğu sırada dengesini kaybedip, yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki falezlerden denize düştü. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine giden itfaiye ve deniz polisi ekipleri, denizde ve kayalıklarda arama çalışması yaptı. Ancak havanın karanlık ve sisli olması nedeniyle Canpolat'a ulaşılamadı. Arama çalışmalarına dün sabah tekrar başlandı. Deniz polisine bağlı dalgıçlar, yaklaşık bir saatlik aramanın ardından Bektaş Canpolat'ın cesedini kayalıklara yakın bir bölgede denizde buldu.

OĞULA SON BAKIŞ
Bu sırada falezlerden arama çalışmalarını takip eden Canpolat'ın yakınları, cesedin bulunmasıyla sinir krizi geçirdi. Baba Beydili Canbolat, tekneyle Kaleiçi Yat Limanı'na çıkarılan oğlunun cesedini teşhis etti. Oğlunun yüzüne son kez bakan babanın gözyaşları yürek burktu. Bektaş Canpolat'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Erdoğan ÖZTÜRK