Kamer Genç'ten haddini aşan sözler

CHP milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması sırasında haddini aşan sözler kullandı

Giriş Tarihi 27 Kasım 2013, 00:00 Güncelleme 27 Kasım 2013, 02:09
Kamer Genç’ten haddini aşan sözler

İÇİNDEKİLER

Japonya'nın Milli Gün Resepsiyonuna büyük bir ayıp damgasını vurdu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşma yapmasına tepki gösteren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız sert tepki gösterdi. Kamer Genç'in ise bunu neden yaptığı anlaşılamadı.

Japonya Milli Gün Resepsiyonu Ankara'daki Büyükelçilik Rezidansında Büyükelçi Kiyoshi Araki'nin ev sahipliğinde düzenlendi. Resepsiyona Emine Erdoğan, Bakan Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ak Parti Dışilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

TERBİYESİZ HERİF
Resepsiyonda Emine Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada CHP'li Genç'in, "Sen burada ne sıfatla konuşuyorsun" sözleri üzerine salonda gerginlik yaşandı. Korumalar Kamer Genç'i uzaklaştırmaya çalışırken, Genç'e Bakan Yıldız müdahale etti. Bakan Yıldız, Genç'e, "Terbiyesizleşme. Çık dışarı. Terbiyesiz herif" diye bağırdı. Korumalar, Genç ve Yıldız'ı ayırırken, Emine Erdoğan ise o dakikalarda konuşmasına devam etti. Salondan kovulan Genç salon dışında da saygısız ve terbiyesiz hareketlerine devam etti. CHP'li isimlerin bile Genç'ten utandığı görüldü.

KENDİNİ REZİL ETMİŞ
Bakan Yıldız, çıkışta basın mensuplarının soruları üzerine, "Emine Hanımın duyup duymaması önemli değil. Ben duydum ve tepki verdim" dedi. Emine Erdoğan da konuşmasının ardından olaya ilişkin bilgilendirilirken, Genç'in tutumuna ilişkin "Kendini rezil etmiş" demekle yetindi.

CHP'li Kamer Genç'in ilk terbiyesizliği değil. Genç daha önce de seviyesiz ve haddini aşan sözler kullanmıştı

BAKAN FATMA ŞAHİN'E YÖNELİK ÇİRKİN SÖZLERİ

BAŞÖRTÜLÜ KIZLARLA İLGİLİ TERBİYESİZ AÇIKLAMALARI