Muslera isyanı

Galatasaray'ın kalecisi Muslera, Sinop Cezaevi'nde yatan bir kişiye forma gönderdi. Diğer mahkumlar bunu öğrenince ayaklanma çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2013 Güncelleme 17 Kasım 2013, 01:04
Muslera isyanı

İÇİNDEKİLER

Sinop Cezaevi'nde, geçtiğimiz günlerde koğuşlar arası futbol turnuvası düzenlendi! Turnuvaya katılıp kalecilik yapan ancak maddi imkansızlık yüzünden forma alamayan Bilal Sakaoğlu da, Galatasaray Kulübü'ne bir mektup yazdı. Ünlü kaleci Fernando Muslera'nın formasını istedi. Bu isteği kırmayan kaleci Muslera da, formasını Sakaoğlu'na gönderdi. Fakat olayı öğrenen diğer mahkumlar, ayaklandı. Tutuklu ve hükümlüler, cezaevi yönetimi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü'nü adeta mektup yağmuruna tuttu.

HERKES FORMA İSTİYOR
Cezaevindeki mahkumlarının tamamına yakınının forma isteğiyle mektup gönderdiğini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Çok zor duruma düştük. Sinop Cezaevi'ndeki bütün mahkumlar bizden farklı takımların formasını istiyor. Hatta 2. Lig takımlarından bazılarından bile isteyenler var. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu isteklerin hepsini yerine getirmemiz mümkün değil" dedi.

Murat ALHAN