Çift kale maç

Abdullah'ın eşi "Aldattı, kumar oynadı. 10 milyon TL istiyorum" deyip boşanma davası açtı. Bunun üzerine ünlü futbolcu, atağa kalktı: Futbol bitince para gitti. Para tükenince de evlilik sona erdi. Mağdur benim

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2013 Güncelleme 15 Kasım 2013, 04:35
Çift kale maç

İÇİNDEKİLER

Bir zamanlar yeşil sahaların en ünlü ismiydi. Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray'da forma giydi. Ancak "Sarışın Türk" lakaplı eski futbolcu Abdullah Ercan, bu kez boşanma davası ile gündeme geldi. Nazan Tülin Ercan, 19 yıllık eşine boşanma davası açtı. Gerekçesi "Zina ve kumar"dı. 10 milyon TL tazminat, 45 bin TL de nafaka istedi.

'KREDİ ÇEKEREK GEÇİNDİM'
İşte bu dava sürerken ünlü futbolcudan karşı hamle geldi. Abdullah Ercan, İstanbul Aile Mahkemesi'nde karşı boşanma davası açtı. Ercan, "Futbol hayatım bitince para kesildi. Para bitince evlilik bitti" diyerek eşinden 1 milyon lira manevi tazminat talep etti. Ercan, boşanma dilekçesinde şu iddialara yer verdi:

* Futboldan 5 milyon dolar kazandım. Bu parayı eşim, çocuğum ve eşimin ailesine harcadım. Eşim, paraları har vurup harman savurdu. İşsiz kaldığım dönemlerde kredi çekerek geçindim. Ancak eşim lüks yaşamından ödün vermedi. Her yıl Bodrum ve ABD tatillerine gitti. Geçen yıl 400 bin lira kredi kullanmak istedim. Banka eşimin imzasını istedi. Eşim "100 bin lira hesabına EFT yapılacak" şeklinde sözleşme yaparak imza attı. Eşimin babası tefecinin eline düştü. Babasını kurtarmak için tefeciye 100 bin dolar verdim.

* Evime ailemin dışında herkes girebiliyordu. Evim kafe gibiydi.

* Eşim para bittikten sonra beni yabancı gibi gördü. 5-6 yıldan beri aramızda karı koca hayatı kalmamıştır. Aynı evin içinde farklı insanlar olduk.

* Kız arkadaşımı eşim bilmektedir. Bana "Eve para getir de ne yaparsan yap" demiştir. Beni arkadaş edinme konusunda serbest bırakmıştır.

* Evlilik birliğimiz eşimin sorumsuz davranışları yüzünden bitmiştir. Yıllarca oğlumun olumsuz etkilenmemesi için idare ettim.

MALLARA TEDBİR
Nazan Tülin Ercan, boşanma dilekçesinde malvarlığının olmadığını iddia etmişti. Ancak Abdullah Ercan, eşinin üzerine kayıtlı olan 8 arsa, biri İstanbul Boğazı'nda olan 2 ev ile otomobiline ihtiyati tedbir koydurdu.


NESLİHAN KESKİN