Vurgun var stop!

Sayın Kılıçdaroğlu: Bir hukukçu olarak sizi uyarmak istiyorum (stop) Marmaris Belediye Başkanı akçeli işlerin içinde (stop) Tüm inşaat ve konutla ilgili tekel olmuşlar (stop)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2013 Güncelleme 03 Ekim 2013, 02:18
Vurgun var stop!

İÇİNDEKİLER

Avukat Ceyhan Mumcu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir telgraf çekerek Muğla Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı şikayet etti. Daha önce defalarca Ali Acar'la ilgili açıklamalarda bulunan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı avukat Ceyhan Mumcu, CHP Genel Merkezi'nden hiçbir girişim göremeyince, çareyi telgraf çekmekte buldu.

TEKEL OLMUŞLAR
Mumcu, Kemal Kılıçdaroğlu'na çektiği telgrafta, Ali Acar ve ekibiyle ilgili "Akçeli işlerin içindeler" dedi. "Acar zihniyetinden kurtulmanız gerek" diyen Mumcu telgrafta şu ifadelere yer verdi: "Ankara eski belediye başkan yardımcısı ve bir hukukçu olarak sizleri mevcut Marmaris belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri ile ilgili uyarmak istiyorum. Bunlar belediye imkanları ile Marmaris'teki tüm inşaat ve konut yapılarının hemen hemen tümünde tekel olmuş, bilhassa ihtilaflı ve şuulu yerleri hallederiz vaadiyle akçeli işlerin içindedirler. Eğer bu belediye başkanında ısrarlı olursanız ülke çapında sıkıntı çekersiniz." İşadamı Mustafa Karacan'ın Marmaris Belediyesi ile ihtilaflı davalarına bakan Mumcu, daha önce de Ali Acar'ı suçlamıştı.

BARZANİ ZİHNİYETİ!
Mumcu şöyle demişti: "Belediye her tapulu malı olanı tehdit ediyor. 'Bir imarı kararı alır bedava el koyarım' diye. Tapunun güvencesi kalmıyor. Barzani Kerkük'te bütün Türkmenlerin tapularına el koydu, onları geçersiz saydı. O zihniyetin buradaki bir uzantısı, örneği."