Çılgın Türk

Teknoloji yazarı Kemalettin Bulamacı, Microsoft'un gizli toplantısından bir fotoğraf ele geçirdi. Bunu sosyal medyada paylaştı. Dünya şirketle dalga geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2013 Güncelleme 02 Ekim 2013, 01:45
Çılgın Türk

İÇİNDEKİLER

ABD'de yazılım devi Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer'ın veda için düzenlediği kapalı toplantı, Türk bilişimci Kemalettin Bulamacı tarafından deşifre edildi. Microsoft'un 33 yıllık emektarı, CEO Ballmer, geçen hafta 16 bin çalışanın katıldığı bir toplantıda veda konuşması yaptı. Ancak toplantının detaylarının ve katılımcıların görüntülerinin basına sızmaması için karar alındı. Toplantıya katılan tüm çalışanlar, bu kurala uymak için hassas davrandı. Toplantıda Ballmer, bu markanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Ve onunla birlikte büyüdüğünü ekledi. Microsoft'un kendisi için dördüncü çocuğu olduğunu ve çocukların da vakti gelince yuvadan uçuverdiğini belirtti. İşte bu aile arasında gerçekleşen toplantı, ilginç bir şekilde basında yer aldı.

REFERANS GÖSTERİLDİ!
Teknoloji yazarı ve btdunyasi.net sitesinin kurucusu Kemalettin Bulamacı, 16 bin çalışanın katıldığı toplantısından bir fotoğrafı buldu ve paylaştı. Şaka olsun diye de fotoğrafın altına "Microsoft toplantındayım" diye yazdı. İşte bu kapalı toplantı, Bulamacı'nın paylaştığı bu fotoğarfla deşifre oldu. Business Insider, geekwire, inethonduras, windowsitpro.com gibi önemli siteler de Bulamacı'nın sosyal medyada yayımladığı fotoyu @kemalettin referansıyla kullandı. Bazı siteler ise "Microsoft kendi gizliliği ile boğuşuyor" diye yorum yaparak dalgasını geçti.

* 13 yıldır CEO'luk görevini yürüten Steve Ballmer Microsoft'a, binlerce şirket çalışanının önünde sahne alarak veda etti. Şirketin neşe kaynağı hoplayıp zıplayan, çalışanlarla sürekli şakalaşan Ballmer'in gidişi de Türk genci Kemalettin Bulamacı'nın şakasıyla ilginç hale geldi.