Aşk palas

Monica Belluci yeni aşkını Antalya'da buldu. Açılışına katıldığı Mardan Palas'ın sahibi Telman İsmailov'a gönlünü kaptıran yıldızın, bu uğurda 14 yıllık evliliğini bitirdiği iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2013 Güncelleme 30 Ağustos 2013, 01:06
Aşk palas

İÇİNDEKİLER

14 yıllık evliliğini bitirme kararı alarak herkesi şoke eden İtalyan yıldız Monica Belluci'nin bu kararının ardındaki gerçek ortaya çıktı. Güzel yıldızın, oyuncu eşi Vincent Cassel'den Azeri işadamı Telman İsmailov'a olan aşkı yüzünden ayrıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Bu yıl 70'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne de Belluci'nin sürpriz aşkı damgasını vurdu. Rus ve Azerbaycan'daki magazin sitelerinde yer alan iddiaya göre; Belluci'nin Azeri işadamı İsmoilov ile olan ilk flörtü 2009 yılında Antalya'daki Mardan Palace otelinin açılışında başladı. Rus emlak devi Ast'ın 57 yaşındaki milyarder patronu İsmailov, Mardan Palace'ın açılışına katılan Bellucci'nin peşini bırakmadı. Hollywood yıldızlarını doğum günü partilerine büyük paralar karşılığı davet etmekle ün salan İsmailov, yaş gününde kısa bir gösteri için Jennifer Lopez'e 1 milyon 400 bin dolar ödemiş, bununla da yetinmeyip pırlanta bir saat hediye etmişti. Bir Azeri dedikodu sitesi Bellucci'nin son zamanlarda sık sık Moskova'ya gitmesini, ikili arasındaki ilişkiye kanıt olarak gösterdi. İtalyan yıldızın Moskova'da Bolşoy Balesi'nin açılış gecesine katılması dedikoduların daha da artmasına neden oldu. Bazı tanıklar ikiliyi el ele gördüklerini anlatırken, Monica Bellucci, yaptığı açıklamada İsmailov ile ilişkisi olduğu haberlerini yalanladı.

KAPIDA KARŞILADI
2009 yılında Mardan Palace'ın açılışı için Antalya'ya gelen 47 yaşındaki Monica Belluci'yi Telman İsmailov kapıda karşılamıştı. Otelde sık sık bir araya gelen Belluci ve İsmailov'un daha sonra da görüşmeye devam ettikleri iddia edildi.

3.5 MİLYAR $'LIK SERVET SAHİBİ
Telman İsmailov, 1956 yılında Yahudi bir ailenin 12 çocuğundan biri olarak Bakü'de doğdu. Annesi ev kadını, babası tekstilciydi. Moskova'daki Plehanov Akademisi'nde eğitim gördü. Burada ticarete atılan İsmailov 80'li yıllarda Moskova'ya taşındı. Farklı alanlarda pek çok şirketi olan İsmailov, turizm ve otelcilik gibi hizmet sektöründe yoğunlaştı. 1989'da AST Şirketler Grubunun kurulmasıyla yatırım alanı genişledi. AST, yılda 7 milyar dolar ciro yapan bir şirket ve yatırımlarının çoğu Türkiye'de. 3.5 milyar dolarlık serveti olan İsmailov, birçok kez Türk vatandaşı olmak istediğini açıkladı.

YILDIZ YAĞMURU
2009 yılında Antalya'nın Kundu sahilinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan Mardan Palace Oteli'nin açılışına dünya starları katılmıştı. Yaklaşık 1.4 milyar dolara mal olan otelin açılışında Monica Belluci'nin yanı sıra, Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Tom Jones ve soul şarkıcısı Seal de hazır bulunmuştu.