Sır perdesi aralanıyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Nevruz Parkı yakınlarında kafalarına kurşun sıkılmış halde bulunan gençlerin ailesinin evlenmelerine karşı çıkmasından dolayı intihar ettikleri iddia edildi.

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2013, 00:00 Güncelleme 19 Temmuz 2013, 15:23
Sır perdesi aralanıyor

İÇİNDEKİLER

Nevruz Parkı civarında inşaat işçilerinin boş arazide hareketsiz bir halde uzanmış iki kişiyi gördükten sonra polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki genci kafalarına silah sıkılmış bir halde gördü. Emrullah Talan ve Kader Polat isimli iki gencin, bir süredir evlenmek için ailelerini ikna etmeye çalıştıkları, Kader Polat'ın ailesinin kızlarını Emrullah Talan'a vermek istemediği öğrenildi. Çok defa istemelerine rağmen bir türlü evlenmelerine izin verilmeyen iki gencin, buldukları silahla kafalarına sıkıp intihar ettikleri iddia edildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın tüm detayını araştırırken, ölüm nedeninin intihar olabileceği üzerine duruyor. Öte yandan, ailelerin dün gece cenazeleri morgdan alarak sessizce defnettikleri belirtildi. Sevgilisiyle birlikte kafasına sıktığı kurşunla hayatına son veren Kader Polat'tan geriye ise sosyal paylaşım sitesindeki fotoğrafı kaldı.