Uzan'tılı tatil!

Fransa'da yaşayan Cem Uzan, St. Tropez'de eski eşi Alara ve çocuklarıyla bir araya geldi. Bu aile saadetine Uzan'ın yeni eşi Fanny de eşlik etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2013 Güncelleme 12 Temmuz 2013, 00:34
Uzan’tılı tatil!

İÇİNDEKİLER

10 yıldır Fransa'da bulunan işadamı Cem Uzan, tatilini geçirdiği St.Tropez'de üst üste tesadüfler yaşadı. Geçen yıl dünyaevine girdiği 33 yaşındaki Fransız takı tasarımcısı Fanny Blanchelande ve üvey oğlu Frederick ile Club 55 adlı mekanda eğlenen Uzan, bir anda eski eşi Alara Koçibey ve çocuklarını karşısında görünce şoke oldu. Renç Emre ve Yasemin Paris'e sarılıp öpen Cem Uzan'a bir başka sürprizi de Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba yaptı.

ESKİ VE YENİ BİR ARADA
Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Cem Uzan, aynı mekanda Drogba'yı karşısında görünce şaşkına döndü. Yanındaki formayı Drogba'ya imzalatan Uzan, sürpriz buluşmanın fotoğraflarını Twitter'da paylaştı. Uzan ailesi heyecanlı bir tatil günü geçirirken; eski ve yeni eşlerin yan yana gelmemeye özen göstermeleri dikkat çekti. Aynı fotoğraf karesine girmek istemeyen Alara Koçibey ve Fanny Blanchelande, birbirlerinden uzak durdu.

HATIRA FOTOĞRAFI
St.Tropez'de Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba'yı gören Uzan ailesi hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Uzan'ın eski ve yeni eşi aynı kareye girmemeye özen gösterdi.