İstanbul'da feci ölüm!

Açmaya çalıştığı yatak bazasının altında kalan 11 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi.

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 15 Mayıs 2013, 19:05
İstanbul’da feci ölüm!

İÇİNDEKİLER

Olay, Büyükçekmece ilçesine bağlı Ulus Mahallesi'nde yaşandı. Öğle saatlerinde okuldan çıkarak eve gelen 11 yaşındaki U. B. , anne-babasının yatak odasındaki bazadan bir şey almak istedi. Bazayı açmaya çalışan Umut, yatakla baza arasına sıkıştı. Boynu kırılan Umut, olay yerinde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde eve gelen Baba Hasan Bekli, Umut'u merak ederek odalara bakınca korkunç manzara ile karşılaştı. U. B.'nin cansız bedenini bazanın altında bulan baba, ambulansa ve polise haber verdi. Olay yerine sağlık görevlileri Minik U. B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. U. B.'nin cesedi, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

U. B.'nin aile yakını olan Kazım Elekçioğlu, "Bazayı açmaya çalışmış. O esnada baza boynuna düşüyor elleri dışarıda kalmak suretiyle. Orada bir süre mücadele ediyor ancak boğularak hayatını kaybediyor. Akşam saat 7'de babası gelince o fark ediyor" ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden U. B.'nin Tepecik Ulus İlköğretim Okulu 5. sınıfta okuduğu, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından sevilen bir öğrenci olduğu ifade edildi. Minik U. B.'nin cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri ardından helallik alınmak üzere son kez evine getirildi. Umut'un cenazesinin evin önüne getirildiği sırada yakınları sinir krizleri geçirdi.