Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk

atv’de Kenan Işık'ın sunumuyla ekrana gelen bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster” bir haftada üçüncü kez 125 bin TL’lik ödülü kazandırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2013 Güncelleme 06 Mayıs 2013, 20:58
Kim Milyoner Olmak İster’de bir ilk

İÇİNDEKİLER

Yarışmanın Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde 19 yaşındaki Beril Yalçınkaya, yarışmadan önce hedeflediği 125 bin TL'yi kazandı. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi birinci sınıf öğrencisi olan Beril yarışmaya kendisini test etmek için katıldığını ve bu testi başarıyla geçtiğini söyledi. Kazandığı para ile yurtdışında eğitim planı yapan Beril, yarışmadan mutlu ayrıldı.

Yarışmanın Salı akşamı yayınlanan bölümünde Zeynep Bayraktar 125 bin TL'lik soruyu bilmiş ve Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde 250 bin TL'lik soruyu açtırmıştı. Ancak hiç jokeri kalmadığı için soruyu yanıtlamadan çekilen Bayraktar 125 bin TL'lik ödülü kazanmaya hak kazandı. 30 yaşındaki yarışmacı Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde ikinci sınıf öğrencisi ve kazandığı parayı ailesine destek olmak için kullanacak.

Bir önceki Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde ise Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki Aybüke Turan Cumartesi akşamı 125 bin TL'lik ödülün sahibi olmuştu.