Ronaldo'yu benzetti!

Adanalı Gökmen Aydoğan, ikizi kadar benzediği Ronaldo ile buluştu. 'En büyük hayalim gerçek oldu' diyen Aydoğan'a formasını veren Ronaldo, aradaki benzerlik karşısında şaştı kaldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2013 Güncelleme 11 Nisan 2013, 00:58
Ronaldo’yu benzetti!

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya benzerliğiyle dikkat çeken Adanalı Gökmen Aydoğan, İspanyol ekibin önceki gece Galatasaray ile oynadığı maçın ardından en büyük hayalini gerçekleştirdi. Stat çıkışında Ronaldo'yu bekleyen Aydoğan, güvenlik görevlilerinin de yardımıyla yıldız futbolcuyla buluştu. Heyecanla Ronaldo'ya sarılan Aydoğan'ın büyük sevinç yaşadığı görülürken, Portekizli yıldız da sıcak tavırlarıyla, Adanalı benzerinin sevincine ortak oldu.

ARKADAŞLARI PARA TOPLADI
Babasının bir okulda hizmetli olarak çalıştığını söyleyen Gökmen, "Bana kimse sahip çıkmadı. Arkadaşlarım yol paramı aralarında topladı. Bu sayede hayalim gerçek oldu" dedi. Önce Real Madrid'in İnönü Stadı'ndaki antrenmanını izleyen Gökmen, takımın yıldızlarından Pepe'nin dikkatini çekti. Ama orada Ronaldo'ya ulaşamadı. Gökmen, Ronaldo ile buluşmasını ve o anları şöyle anlattı:

FORMASINI MELO'YA DEĞİL BANA VERDİ
"Maça girmek için biletim bile yoktu. Bazı polis memurları sayesinde içeri girdim. Maç bitiminde Pepe beni görünce Ronaldo'ya mesaj attı. Bunun üzerine Ronaldo, araca binmedi, yanıma geldi. Gol sonrası yaptığı sevinç hareketini yapmamı işaret etti. Meşhur o hareketini yapınca çok mutlu oldu. Kendisine benzerliğimden dolayı şaşkın olduğunu söyledi. Statta formasını Melo istemişti ama Ronaldo vermedi. Demek ki benim için vermemiş, saklamış..."

İSTANBUL' DA DÜĞÜN YAPACAK
Ünlü futbolcunun Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Adanalı Gökmen Aydoğan, "Eğer İrina ile evlenirse düğünü İstanbul'da yapmak istediğini söyledi" dedi.

* Real Madrid'in taraftar gazetesi Marca, yıldız futbolcu Ronaldo'nun benzeri Gökmen Aydoğan ile röportaj yaptı. Birinci sayfada yayınlanan haberde şaşırtan benzerliğe dikkat çekildi. Aydoğan, röportajda yeni hedefinin İspanya'ya gitmek olduğunu söyledi.

MEHMET AYDIN