Baba vahşet!

Oğlu ve gelini ile tartışan yaşlı adam tüfeğine sarılıp, ortalığı kan gölüne çevirdi. Gelinini öldüren cani baba, oğlu ve torununu yaraladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2013 Güncelleme 13 Şubat 2013, 00:00
Baba vahşet!

İÇİNDEKİLER

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir aile faciası yaşandı. Hasanlı Köyü Çamcılar Mahallesi'ndeki aile içi tartışma kanlı bitti. Akşam namazını kılarak evine gelen 68 yaşındaki Eyüp G. oğlu Fahrettin G. (38) ve gelini Ayşe G. (36) ile tartıştı.

KAVGA ALEVLENDİ
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Eyüp G. av tüfeğini kaparak oğlu, gelini ve odada bulunan 6 yaşındaki torunu Erkan G.'ye peş peşe ateş etti. Av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan 3 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Ayşe G. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Baba kurşunu ile yaralanan Fahrettin G. ile oğlu Erkan G., hastanede tedavi altına alındı. Jandarma tarafından oğlu, gelini ve torununu vuran Eyüp G. av tüfeğiyle yakalanarak gözaltına alındı.

YAKINLARI YIKILDI
Aile faciasıyla ilgili olarak çok yönlü soruşturma devam ederken, olaya alacak-verecek davasının yol açtığı iddia edildi. Öte yandan olayda yaşamını yitiren Ayşe G.'nin yakınları hastaneye koştu. Ölüm haberi ile sinir krizi geçirip, gözyaşı döktü.