Terk eden babaya 6 bıçak

20 yaşındaki genç, Bitlis'te 5 kardeşi ve annesini 15 yıl önce terk ederek İstanbul'a yerleşen babasını buldu. Babla-oğul 15 yıllık hasretle çay içip sohbet etti. Birlikte yürürken oğlu babasını sırtından 6 bıçak darbesiyle öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2013 Güncelleme 10 Şubat 2013, 00:00
Terk eden babaya 6 bıçak

İÇİNDEKİLER

Bitlis'te başlayan dramatik öykü İstanbul'da cinayetle bitti. 47 yaşındaki M. Salih Akkoyun 15 yıl önce karısı ve 6 çocuğunu Bitlis'te bırakarak İstanbul'a geldi. Ayakkabı boyayarak geçimini sağlayan adam, bu süre içersinde ne karısını ne de çocuklarını arayıp sordu. 20 yaşındaki oğlu Ahmet Uvgun (annesinin soyadını taşıyor) 5 yaşındayken kendisini, annesini ve 5 kardeşini terk eden babasının izini sürdü Babasını bulan Ahmet Uvgun, Fatih'teki İmam Murat Sokağı'ndaki bir çay ocağına girerek sohbet ettiler. Son çaylarını içen baba-oğul, çay ocağından çıkarak yürümeye başladı.

İLK DARBE ENSEYE
Bu sırada Ahmet Uvgun bıçağını çıkarıp önünde giden babasının ensesine sapladı. Babasına 6 bıçak darbesi indiren Uvgun, bir şey olmamış gibi yürümeye devam etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yolda yürüyen Ahmet Uvgun'u suç aleti bıçakla yakaladı.

Barış SÖZAL