Kötü hav'adis

Ünlülerin yaşadığı Maslak Mashattan Sitesi, evcil hayvan besleyenlere dava açtı. Mahkeme, ilk kararı Gani Müjde hakkında verdi. Senaristin köpek beslemesi yasaklandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2013 Güncelleme 10 Şubat 2013, 02:30
Kötü hav’adis

İÇİNDEKİLER

Birçok ünlü ismin yaşadığı "Maslak Mashattan Sitesi", ilginç bir yasakla gündeme geldi. Site yönetimi, evcil hayvan besledikleri iddiasıyla Gani Müjde, Deniz Seki ve Hakan Ural'ın da aralarında bulunduğu 34 kişiye, 2 yıl önce ayrı ayrı dava açtı. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri'ne açılan davalardan ilk karar, Gani Müjde'nin aleyhinde çıktı. Site avukatı Hilal Gültepe dava dilekçesinde, "Uyarılara rağmen Gani Müjde, site yönetim kararına aykırı şekilde evcil hayvan beslemeye devam etmiştir. Sitede hayvan beslenmesinin yasaklanmasını ve evcil hayvanın siteden uzaklaştırılmasını talep ediyoruz" dedi. Davanın reddini isteyen Gani Müjde ise "Bu siteden köpek beslememe uygun olduğu için bir daire aldım. Yönetim en başında buna itiraz etmedi" dedi.

10 GÜN SÜRE VERİLDİ
Tanık olarak ifade veren sitenin güvenlik görevlisi Ertuğrul Ö. ise "Müjde'nin yardımcısını, sitede köpek gezdirirken gördüm" dedi. 2 yıl süren dava karara bağlandı. Mahkeme, "Site sakinlerinin rahatsız olmaması için evcil hayvan beslenemez" dedi. Köpeğin tahliyesi için Gani Müjde'ye 10 gün süre verildi. Müjde ise kararı temyiz etti.

İŞTE O KÖPEK



Yargıtay, mahkeme kararını onarsa Gani Müjde'nin "Cocker" cinsi köpeği siteden uzaklaştırılacak. Senaristin sevimli köpeği, kısa süre önce tam 4 yavru dünyaya getirmişti.

ALİ OKTAY