Tuzla'da büyük yangın

Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı. Çıkan yangını söndürmek için hava destekli söndürme operasyonu yapılıyor.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2013, 00:00 Güncelleme 06 Şubat 2013, 17:47
Tuzla’da büyük yangın

İÇİNDEKİLER

Alınan bilgiye göre, Tepeören bölgesindeki tek katlı boya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına ilk müdahaleyi Tuzla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) itfaiyesi yaptı. İhbar üzerine olay yerine Kadıköy, Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Başakşehir, Ümraniye, Gaziosmanpaşa ve Kartal'dan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Havadan müdahale için destek istendiği öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Kızılay, 2 öncü araçla 4 afet uzmanını bölgeye gönderdi Türk Kızılayı Tuzla'da boya fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmalarına destek sağlamak üzere 2 öncü araçla 4 afet uzmanını bölgeye gönderdi.

Kızılay'dan yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Tuzla'da organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir boya fabrikasında yangın çıktığı, olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildiği belirtildi.

Açıklamada, Türk Kızılayı Tuzla Şubesi ve Marmara Afet Operasyon Merkezi'nden 2 öncü araçla olay yerine ulaşan 4 afet uzmanının ihtiyaç tespit çalışmalarına başladığı, bölgede çalışma yapan görevlilere destek sağlamak için de bir ikram aracının olay yerine sevk edildiği belirtildi.