Emir'in yolu karakol

Zehir şöhretler dünyasına sıçradı. İstanbul polisi dün uyuşturucu baskını yaptı. Aralarında Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy, Cenk Eren ve Gizem Karaca gibi isimlerin de bulunduğu çok sayıda ünlü gözaltına alındı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2013 Güncelleme 26 Ocak 2013, 00:00
Emir’in yolu karakol

İÇİNDEKİLER

Kimi diziyle, kimi güzellikle, kimi de sesle şöhreti yakaladı. Magazin dünyası ve televizyon ekranı, ünlülerin ününe ün kattı. Ancak şöhret aleminin genç isimleri bu kez uyuşturucu alemiyle ilgili bir konuda anıldı. İstanbul Narkotik Müdürlüğü ekipleri, torbacılara yönelik alınan ihbar üzerine çalışma başlattı.

18'İ TORBACI ÇIKTI
Bu kapsamda telefon ve fiziki takip yapıldı. Elde edilen bilgiler, ünlü isimlere çıktı. Dün sabah düzenlenen baskında torbacılardan uyuşturucu alarak kullandıkları öne sürülen şarkıcı Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, Türkiye İkinci Güzeli Gizem Karaca, DJ Nuri Kösem, Ergün Taş, Selen Katırcıoğlu, Can Yurtsevdi, Yusuf Akgün ve Ulusoy'un menajeri Ayşe Selin Boronkay'ın da arasında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. 40 kişiden 18'nin torbacı olduğu açıklandı.

KAN VE KIL ÖRNEĞİ
Torbacıların adreslerinde ise satışa hazırlanmış halde 20 kilo esrar ile 500 gram kokain bulundu. Gözaltına alınanlar, sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere Narkotik Şube'ye götürüldü. Ünlü isimlerden kan ve kıl örnekleri alındığı belirtildi. Cenk Eren ve Cemal Hünal, akşama doğru serbest bırakıldı. Cemal Hünal, "Bilgime başvurmak için çağırdılar" diye konuştu.

* Uyuşturucu baskınında gözaltına alınan genç oyuncu Selen Seyven adeta şoka girdi...

* Serbest bırakılan oyuncu Cemal Hünal, sadece bilgisine başvurulduğunu söyledi.

* Emniyete girişte yüzünü kapatan Cenk Eren, serbest bırakıldığını öğrenince rahat bir nefes aldı.

* Çağatay Ulusoy, Adli Tıp'a götürülürken gazetecilerin sorularına "İfade verip gideceğiz" şeklinde cevap verdi. Bu arada Ulusoy ile menajerinin "uyuşturucu temini" iddiasıyla gözaltına alındığı iddia ediliyor.

FERiT ZENGiN