Ana sorun!

Gülben Ergen, annesinin huzurevine yerleşme fikrine şiddetle karşı çıktı. Çünkü anneannesi 'orada' son nefesini vermişti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2012 Güncelleme 20 Ekim 2012, 01:37
Ana sorun!

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, annesi Gülser Hanım'ın huzurevine yerleşmeyi planlaması üzerine zor günler geçirmeye başladı. Bu durum, sanatçıya acı bir hatırayı anımsattı! Şarkıcının anneannesinin huzurevinde hayatını kaybettiği ortaya çıktı. "Durdurun dünyayı" adlı yeni albümünü piyasa süren 3 çocuk annesi Ergen, annesi Gülser Hanım ile huzurevi meselesi yüzünden tartıştı.

ACI HATIRASI VAR
Çünkü huzurevine yerleşmek isteyen şarkıcının annesi, kızından habersiz İzmir Urla'da bulunan Darüşşafaka Rezidans'ı mesken seçti. Gülser Hanım, burada ikinci baharını yaşamak üzere 750 bin TL'yi gözden çıkarttı. Bunu öğrenen Gülben Ergen ise kriz yaşadı. Sanatçı, annesini huzurevine yerleşme fikrinden vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bu arada şakıcının asıl korkusu ortaya çıktı. Ergen'in anneannesinin Etiler Dinlenme ve Bakımevi'nde son nefesini verdiği iddia edildi. Huzurevi lafını duyunca anneannesinin acısını hatırladığı öğrenilen Gülben Ergen'in, yakın cevresine, "Huzurevi fikri hayata geçmeyecek" dediği öne sürüldü.

BÜYÜK ŞOK YAŞAMIŞ
Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Gülben Ergen'in anneannesinin, kendi isteğiyle "Etiler Dinlenme ve Bakımevi Müdürlüğü"nde kalırken vefat ettiği iddia edildi. Ünlü sanatçının bu ölümün şokunu uzun süre atlatamadığı belirtiliyor.

ÜNLÜLERİN AİLE TRAJEDİSİ
Ergen'in annesinin huzurevi atağı gözleri aile trajedisi yaşayan ünlülere çevirdi. Oyuncu Pelin Karahan, kendisini 8 aylıkken terk eden babası Ali Karahan ile görüşmediğini söyledi. Nefise Karatay ise babası Orhan Karatay tarafından reddedildi. Ajda Pekkan ise babası Rıdvan Pekkan'ın uyguladığı şiddet nedeniyle travma yaşadı. Yavuz Bingöl ise kendilerini terk eden babası Yılmaz Bingöl'ü affetmediğini açıkladı.