Ramazan'da kapalıyız

Adana Genelevi 150 polis tarafından basıldı. Kaçak kadın, kaçak su, kaçak elektrik arandı. Ancak hiçbir kaçağa rastlanmadı. Bazı evlerin camlarındaki 'Ramazan dolasıyla kapalıyız' yazıları ise dikkat çekti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2012 Güncelleme 12 Ağustos 2012, 00:00
Ramazan’da kapalıyız

İÇİNDEKİLER

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri genelevde arama yaptı. Aramaya polisin yanısıra TEDAŞ, ASKİ, İl Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Maliye ekipleri de katıldı. Aramalarda herhangi bir kayıtdışı kadın çalışmadığı, kaçak elektrik, kaçak su ve kayıtdışı işyeri bulunmadığı tespit edildi.

150 POLİS ARADI
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet, ahlak, aranan şahıslar, yankesicilik dolandırıcılık, gasp ve hırsızlık büro amirliği ekipleri ile birlikte yunus timlerinden oluşan 150 kişilik polis ekibi Yeşiloba Mahallesi'nde bulunan geneleve ani baskın düzenledi. Ekipler evlerde aranan şahıslar ile kesici aletlerin bulunup bulunmadığını kontrol etti. Ekipler iki blokta arama yaparken bazı evlerin camlarında "Ramazanda kapalıyız" yazıları dikkat çekti. Aramaya polislerin yanısıra SGK, ASKİ, TEDAŞ, Sağlık Müdürlüğü ve Maliye ekipleri de katıldı. Sağlık ekipleri hayat kadınlarının rutin kontrollerini yapıp yapmadığını incelerken, TEDAŞ ve ASKİ ekipleri sayaçları kontrol edere kaçak su ve elektrik kullanılıp kullanılmadığını araştırdı. Maliye ve SGK görevlileri ise kayıtdışı işyeri ve kadının çalışıp çalışmadığını tespit etmeye çalıştı.


Murat KARAMAN-Ziya RAMOĞLU