Tabutu bizden

Simit sarayında intihar etmek isteyen genç için polis çevrede tedbir aldı. Yollar kapatılınca trafik sıkıştı. Gençler tabutla olay yerine gelerek protestoda bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2012 Güncelleme 30 Ocak 2012, 01:16
Tabutu bizden

İÇİNDEKİLER

İstanbul Avcılar'da bir simit salonuna saat 19.30 sıralarında giren Serkan Yılmaz, ikinci kata çıkarak oturdu. Bir süre sonra aniden ayağa kalkan Yılmaz, tabancasını çekerek, 'susun' diye bağırarak 1 el ateş etti. İşyeri sahipleri müşterilerin dışarı çıkardıktan sonra polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, simit sarayı çevresindeki yolları yaya ve araç trafiğine kapattı. Polisler, intiharcı genci ikna etmek için salona girdi. Yılmaz, 3 saat süren çabalar sonucunda teslim oldu.

HAZIR OLSUN DEDİK
Serkan Yılmaz'ın Türkmenistan uyruklu kız arkadaşının kendisini terk etmesi üzerine bunalıma girdiği öğrenildi. Bu arada 3 saat süren intihar girişimi boyunca simit sarayı çevresindeki yolların kapalı kalması nedeniyle vatandaşlar sıkıntılı anlar yaşadı. Olay yerinde toplanan bir grup genç, Yılmaz'a tepki gösterdi. Gençler tepki olarak bir camiden aldıkları tabutu olay yerine getirdi. Gençler, "Şahıs saatlerdir herkesi oyalıyor. Kimse evine gidemiyor. Ölürse tabutu hazır olsun" diye konuştu.


Ali ŞAHİN