Cübbeli mahkemeye sevkedildi!

Çete soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de bulunduğu 7 şüpheli, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Giriş Tarihi 09 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 10 Aralık 2011, 01:55
Cübbeli mahkemeye sevkedildi!

İÇİNDEKİLER

Karagümrük çetesine yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen ve aralarında Ahmet Mahmut Ünlü'nün de bulunduğu 7 kişi tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından 6 kişi ise serbest bırakıldı.

Karagümrük çetesine yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan ve aralarına 'Cübbeli Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de bulunduğu 13 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye getirildi. Savcılık sorgusunun ardından Ahmet Mahmut Ünlü'nün de aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Uysal tarafından sorgulanan zanlılardan 6 kişi ise serbest bırakıldı. Eski Türkiye güzeli Neslihan Önder de sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Ahmet Mahmut Ünlü'nün savcılık sorgusu 5 saat sürdü.