Etek altı çekim

Metrobüslerde izdiham sırasında yaşanan tartışmaların ardından durak merdivenlerinde de sapıklar türedi. Bir sapık cep telefonuyla kadınların etek altlarını çekerken yakalandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2011 Güncelleme 30 Haziran 2011, 00:00
Etek altı çekim

İÇİNDEKİLER

İstanbul Zincirlikuyu metrobüs durağında, etek altı sapığı yakalandı. Metrobüsle ilgili hikayeler bitmek bilmiyor. Hizmete girdiği günden bu yana İstanbulluların ulaşımda en çok kullandığı metrobüs, özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan izdihamla gündeme geliyor. İzdiham esnasında yaşananlar ise çeşitli tartışmalara sebep oluyor. Metrobüsün içinde yaşananlardan sonra duraklarında da sapıklar türemeye başladı.

POLİSİN DİKKATİ
Dün sabah saatlerinde metrobüs duraklarında görev yapan Asayiş Şubeye bağlı Güven Timleri, Zincirlikuyu Metrobüs durağında etek giyen kadınların peşinden giden bir kişiden şüphelendi. Güven timleri, hemen bu kişiyi takibe aldı. Şüpheli şahıs, durakta inerek merdivenlerden yukarı çıkan kadınların etek altı görüntülerini cep telefonuyla çekmeye çalışırken suçüstü yakalandı. 26 yaşındaki F.O.'nun cep telefonuna el koyan polis, telefon hafızasında farklı mekanlarda çekilen 27 ayrı kadının etek altı görüntüsünün olduğunu tespit etti.

İNŞAAT İŞÇİSİ ÇIKTI
İnşaatlarda tesisatçı olarak çalıştığı öğrenilen F.O., Kuştepe Polis Merkezine götürüldü. F.O. karakolda verdiği ilk ifadesinde çalışma yöntemini anlattı. Zanlı F.O., "Kalabalık saatlerde önce bir hedef seçiyorum. Özellikle mini etek giyen bayanlar hedefim oluyordu. Merdivenlerden çıkarken cep telefonumun video kaydına alıyordum" dedi. Zanlı, adliyeye sevk edildi.